NEMAR U KK ZADAR
Zadrani zaboravili registrirati Ivana Tomasa za EuroChallenge
Piše: H. Bajlo | Objavljeno 15.11.2010 u 21:01.
ZDNews.hr

Ivan Tomas ipak ostaje u Zadru Foto: ZDS (arhiva)


Nakon što su košarkaši Zadra odigrali tri sezone za redom u drugom po jačini eursopskom klupskom natjecanju, EuroCupu, slijedom loših rezultata u NLB lige prošle sezone, izabranici Danijela Jusupa ove godine igrat će u trećerazrednom natjecanju zvanom EuroChallenge.

Ždrijeb nije mazio Zadrane, pa su tako smješteni u skupinu G, te će se podosta naputovati. Jusupova družina danas se zaputila prema Tuskoj gdje će u prvom kolu skupine snage odmjeriti sa Pinar Karsiyakom. Također, za naglasiti je i to kako će Zadrani u razdoblju od 15 dana čak dvaput otputovati na Cipar, gdje će gostovati protiv dva ciparska predstavnika.

Današnji protivnik Zadra, Pinar Karsiyaka, u Turskom prvenstvu je ubilježila tri pobjede i dva poraza. Za istaknuti je i bitan podatak kako su proteklog vikenda deklasirali jaki Turk Telekom rezultatom 78:96. Nakon sedam godina izbivanja sa Europske scene, Turcima je ovo prvi povratak u europsko društvo i sigurno je da će svoju potvrdu tražiti već danas u utakmici sa Zadrom.
Što se Zadra tiče, ovo je njihov najgori start u povijesti NLB lige. Izabranici Danijela Jusupa u 7 odigranih utakmica uspjeli su upisati samo dvije pobjede. Nezadovoljna zadarska publika zasigurno očekuje nešto više od svojih miljenika i sigurno je da će i Zadar tražiti svoju potvrdu, ako ne u NLB ligi, onda u EuroChallenge kupu.

Zadrani nisu registrirali Ivana Tomasa!

Iako su Zadrani izgubili mjesece tražeći pojačanje na razigravačkoj poziciji, Ivan Tomas, koji je nedavno potpisao za KK Zadar, a svoj debi je imao proteklog vikenda protiv Igokee, neće se naći u Jusupovom rosteru iz razloga što ga KK Zadar nije uspio na vrijeme registrirati za ovo natjecanje! I sam pogled na službenu stranicu EuroChallenge-a otkriva kako Ivana Tomasa nema na listi igrača Zadra. Iako smo u više puta pokušali doći do nekoga iz kluba da nam kaže riječ više o ovoj situaciji, to nam nije pošlo za rukom, jer press služba za novinare odavno ne funkcionira. U 95% slučajeva vam se nitko neće javiti na mobitel, a i onda kada se javi, odmah poklopi slušalicu te isključi mobitel! Nevjerojatno. Ipak, nije nova vijest da u KK Zadar stvari odavno ne štimaju kako bi trebale, a upravo radi ovakvog neodgovornog ponašanja ljudi koji su zaduženi za taj dio posla, najviše će patiti momčad, koja u sastavu još jednom neće imati back-up razigravača, radi nečijeg nemara.

KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.