NEĆE PA NEĆE...
[VIDEO] Još jedna očajna završnica: Zadar izgubio od Igokee
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 13.11.2010 u 22:49.
ZDNews.hr

Jakov Vladović Foto: ZadarSport (arhiva)


Igokea - Zadar 78:75 (18:25, 26:19, 17:15, 17:16)
Suci: Damir Javor (SLO), Zdravko Rutešić (MNE), Ognjen Jokić (MNE)
Gledatelja: 2500

KK Igokea: Joksimović 6, Nadfeji, Chase 3, Vitkovac 21, Harris 10, Derasimović, Dozet 16, Ivanovic, Đurica, Rakočević 4, Mirković 4, Pantić.

KK Zadar: Batur 9, Car 20, Vladović 7, Dundović 7, Brown 8, Bilan 8, Marčinković 9, Ramljak, Olivari, Tomas 4, Ivanov 3, Pelczmann.

Košarkaši Zadra poraženi su danas u Aleksandrovcu od Igokee rezultatom 78-75. Unatoč porazu, vrlo dobro je odigrao mladi igrač Zadra, Pavle Marčinković koji je uz 9 koševa sakupio i 9 skokova. Marko Car postigao je 20. Na početku su stvari po Zadrane izgledale dobro. Koševima Bilana, kasnije i Dundovića Zadar je došao do prednosti od 7 razlike (9-2).



Nakon uvoda, uslijedila je furiozna serija Zadra - 11-0. Prvo je zabio Vladović, a slijedili su ga Bilan, još jednom Vladović i Car. Zadar je imao prednost od čak 15 koševa (5-20). U 8. minuti Igokea je došla na 10 koševa razlike, pa je trener Jusup bio prisiljen pozvati time-out. Koševima Mirkovića i Dozeta, domaći su došlo na samo 5 koševa zaostatka (18-23).

Svoje prve koševe u dresu Zadra upisao je i novi razigravač Zadra, Ivan Tomas koji zabija posljednji koš u prvoj četvrtini za 18:25. U drugom poluvremenu domaći rade mini seriju 5-0, te dolaze na 3 koša zaostatka u 12. minuti. Nešto kasnije, Car i Vladović gube dvije lopte, što kažnjava Rakočević koji svoju momčad vraća u egal (29-29).

Svoju prvu tricu na utakmici zabio je i danas vrlo dobri Pavle Marčinković, no koševima Vitkovca, Igokea odlazi na 37-35. Posljednja dionica susreta donijela je neizvješnu završnicu. Iako se Igokea nudila u više navratna, Zadrani nisu imali snage dokrajčiti protivnika. U posljednjoj minuti, lopta je nekako došla do mladog šutera Ivana Batura, koji pogađa tricu za 76-75. Nakon toga Igokea pogađa oba bacanja, a 11 sekundi prije kraja Vladović je uzeo loptu i umijesto da puca tricu, ili da doda Caru, koji je ostao usamljen na trici, on nelogično odlazi pod koš (igrači Igokee se izmiću) i promašuje...

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.