NK ZADAR
Šare: Samo pobjeda dolazi u obzir
Piše: H. Bajlo | Objavljeno 13.11.2010 u 7:51.
ZDNews.hr

Foto: ZL


Nogometaši Zadra konačno imaju priliku da se u 15. kolu 1.HNL u domaćoj utakmici protiv Rijeke dodatno priključit sredini tablice. Činjenica kako su Zadrani odigrali dobro na Maksimiru, unatoč porazu od Dinama u posljednjem kolu, Zebićevim izabranicima daje poticaj za postizanje dobrog rezultata protiv Rijeke.

Zadarski strateg vjeruje kako je njegova momčad bolje psihološki pripremljena od Rijeke, koji je preuzeo Elvis Scoria. Zebić je najavio ofenzivnu igru od prve minute, u cilju postizanja što je moguće bržeg pogotka. U sastavu Zadra sutra neće biti Nike Peraića, a umjesto njega, u prvih 11 naći će se Perica Šare.

- Razmišljamo samo o pobjedi jer je to jedino što nas zanima danas. Ne smijemo si dopustiti ništa više osim pobjede, ni neriješen rezultat ne bi nam odgovarao – kazao je Šare koji je u sastavu Zadra jedan od najmlađih igrača.
Šare je jedan od najmlađih zadarskih igrača, a svoj prvijenac postigao je u 6. kolu Zagreba. Kako i sam kaže, daje svoj maksimum na treninzima, a posljednja je trenerova, hoće li i koliko igrati.

- Ja stvarno pokušavam iskoristiti svaku minutu koju mi ukaže trener Zebić na najbolji mogući način. Radimo dosta dobro na treninzima. Na treneru je posljednja odluka koliko ću i hoću li igrati. Što se tiče prvijenca, svakako je to jedan poseban osjećaj kojega, vjerujem, svaki igrač pamti cijeli život, tako je i s mojim zgoditkom protiv Zagreba – za kraj će Šare.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.