MIKULIĆ ZABIO (19) ALKARIMA U SRIDU!
Ivan Mikulić briljirao u pobjedi Borika nad Alkarom!
Piše: Kosarka.hr | Objavljeno 25.10.2010 u 0:31.
ZDNews.hr

Ivan Mikulić Foto: Kosarka.hr


Bio je to dvoboj do tada neporaženih sastava te se radi toga i očekivao neizvjestan susret do samog kraja. Međutim, rezultatske neizvjesnosti bilo je samo u prvih deset minuta nakon kojih je domaćin vodio 14:12. Od tada pa sve do kraja susreta na parketu je postojala samo jedna momčad, Borik.
Ostatak susreta Puntamičani su odigrali na visokom nivou a već nakon 20 odigranih minuta utakmice imali su prednost od 12 koševa (31:19). U tom prvom djelu izvrstan je bio Marijan Čakarun koji je radio puno poteškoća Sinjanima pod košem a i bio je i učinkovit u napadu. Uz njega dobro je taj dio igre odradio i Marino Jurjević.

U trećoj dionici povukao je Petar Marić, dvije uzastopne trice spojio je Jurjević a u potpunosti se probudio i mladi Ivan Mikulić koji je u drugom poluvremenu postigao 17 koševa od ukupno 19 koliko je dao u ovom ogledu.

Prednost domaćina rasla je iz napada u napada te su Puntamičani u konačnici susret i dobili s ogromnom razlikom od 35 koševa. Neprepoznatljivi Sinjani bodove će morati potražiti u susretima koji slijede a ovu predstavu iz Jazina nastojat će što prije zaboraviti.

Prvi strijelac susreta bio je Mikulić, koji je ubacio 19 koševa a pritom je uspješno skočio deset puta, Jurjević stao je na 14 koševa, Čakarun 11, a Jure Škifić koji je cijeli tjedan imao problema s ozljedom postigao je 10 koševa. Lijepo je svoju minutažu također iskoristio još jedan poletarac kod domaćina, Josip Mrkić, koji je za 16 minuta postigao 4 koša ali je imao i 4 skoka. Koga istaknuti kod Alkara, tek nešto bolji od ostalih bio je Ante Delaš s 12 koševa.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.