POKVARENE IGRE
Sve dogovorili s Baraćem, pa ga izigrali!
Piše: H. Bajlo | Objavljeno 19.10.2010 u 22:29.
ZDNews.hr

Pankracije Barać Foto: ZadarSport (arhiva)


I dok je trener Zadra, Danijel Jusup cijeli dan u izjavama za zadarske lokalne medije najavljivao povratak Pankracija Baraća u KK Zadar, te njegovo priključivanje treninzima prve momčadi kroz nekoliko dana, to se nažalost neće dogoditi. Podsjetimo kako je cijela priča oko Baraća i započela:

Prvo je predsjednik KK Zadar, Dino Perović izjavio kako je Pankracije Barać zanimljiv igrač, a jedan od razloga kojega je isticao, bio je i taj što je Barać slobodan igrač, te za njega nije potrebno plaćati odštetu. Ubrzo je Peroviću odgovorio preko lokalnih medija trener prve momčadi, Danijel Jusup, kazavši kako se Baraća u klub neće dovoditi iz razloga što bi ovaj potonji, kako kaže Jusup – zatvorio vrata mlađim igračima (zašto je onda prvotno potpisan ugovor s Hrvojem Perinčićem?).

Uslijedili su i prvi porazi, prvo od Cedevite, zatim od Union Olimpije na domaćem terenu, a kasnije i od Zagreba, kada je Jusup po prvi put javno, na nacionalnoj dalekovidnici zavapio za pojačanjem. Dan nakon poraza od Zagreba, Jusup je osobno kontaktirao Baraća te je s njim dogovorio suradnju. Kasnije je s Baraćem razgovarao i direktor KK Zadar, Zdenko Mičić te je konačno dogovor i postignut, no ugovor nije potpisan. Nakon dogovora, Baraću se više nitko nije javljao, pa Pankracije, kako to sam kaže, dogovor smatra nevažećim.

- Kontaktirao me prije nekoliko dana trener prve momčadi Danijel Jusup i izrazio želju da se priključim prvoj momčadi Zadra. Uskoro smo dogovorili sve uvjete i čekao sam poziv od ljudi iz Uprave KK Zadar, no do sada me nitko nije nazvao, pa tako naš prvotni dogovor više ne vrijedi –
kazao nam je Barać koji i dalje individualno trenira u Zadru.


Isti scenarij

Za one koji se sjećaju, slična situacija dogodila se i Pinu Grdoviću, koji je nakon odlaska Zmage Sagadina trebao preuzeti momčad Zadra, ali ga je tada Mičić "zaboravio" nazvati, baš kao i sada Baraća. Slučajnost?a

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.