RAMLJAK TRENIRA S PRVOM MOMČADI ZADRA
ZDS doznaje: Marko Ramljak debitira za Zadar protiv Zagreba
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 14.10.2010 u 22:50.
ZDNews.hr

Marko Ramljak Foto: FIBA


Jusupovoj družini na popodnevnom treningu pridružio se novopridošli talentirani mladi reprezentativac i junior Zadra, Marko Ramljak. Podsjetimo, Marko Ramljak (200 cm), rođen je 1993. godine u Posušju te je prošao sve reprezentativne selekcije. Krajem rujna potpisao je četverogodišnji ugovor s KK Zadar, a prema riječima izvora iz KK Zadar, iako nam to trener Danijel Jusup nije htio potvrditi, ali ni demantirati, Ramljak će se naći u rosteru Zadra za subotnju utakmicu s Zagrebom te bi upravo na toj utakmici trebao debitirati u dresu Zadra.

Antonio Vlaić na štakama

Dodajmo ovome informaciju kako se mladi krilni centar Zadra, Antonio Vlaić ozlijedio nastupajući za KK Pet Bunara. Evo što nam je kazao Vlaić kojega smo sreli na štakama jutros ispred Jazina:

- Eto, nažalost ozlijedio sam se nastupajući za KK Pet Bunara. Iskreno se nadam da ću se što je moguće prije, naravno, kako oporavak bude tekao, ponovno priključiti treninzima Zadra.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.