MALADI REPREZENTATIVAC U DRESU ZADRA
Marko Ramljak potpisao za Zadar
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 24.9.2010 u 17:21.
ZDNews.hr

Marko Ramljak Foto: Kosarka.hr


Nakon što je redove Zadra (ne svojom voljom) napustio Dominikanac Ricardo Greer, Jusupovoj družini ovih će se dana priključiti mladi reprezentativac Marko Ramljak. Novi bek Zadra, Ramljak (200 cm), rođen je 1993. godine u Posušju te je prošao sve reprezentativne selekcije, no, Ramljakov potpis na četverogodišnji ugovor s klubom iz Jazina, nije posljednja akvizicija Zadra za nadolazeću sezonu, doznajemo od izvora iz KK Zadar.

Dovođenje svakog mladog perspektivnog igrača za svaku je pohvalu. No, ignoriranje vlastitih igrača koji su ponikli u omladinskom pogonu KK Zadar, jednake, možda čak i bolje kvalitete, za svaku je osudu. Tako za primjer možemo uzeti mladog seniora Zadra, Franka Šanga koji je ove godine potpisao šestogodišnji ugovor s klubom, a svoje prve mintute u dresu Zadra očito neće dočekati tako brzo.

Upravo ovakvim neozbiljnim i prije svega nekorektnim ponašanjem prema vlastitim igračima, prije svega izlaznim juniorima, stvara se negativna atmosfera oko omladinskog pogona igrača, pa tako odlazak Tonija Prostrana, Dominika Mavre, a vjerojatno i još nekog od mladih igrača, ne bi trebao čuditi čelne ljude kluba.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.