ANKETA SA PREKO 800 ISPITANIKA
Anketa pokazala: 80% navijača je za smjenu Uprave KK Zadar!
Piše: H. Bajlo | Objavljeno 8.9.2010 u 22:30.
ZDNews.hr

80% ljudi želi smjenu Uprave KK Zadar Screenshot: Anketa


Nema manipulacija, samo se jednom može glasovati!

Kako bi izbjegli manipulaciju glasova, masovno resetiranje IP adresa i višestruko glasovanje, anketa koja je postavljena na portal korisniku omogućuje samo jedno glasovanje! Ovu tehnologiju uveo je portal 99polls.com, na čijem se serveru i nalazi anketa.
Portal ZadarSport.com nedavno je pokrenuo veliku anketu s ciljem da doznamo kako zadarski navijači dišu i što stvarno misle o novoj Upravi KK Zadar. Kako bi otklonili bilo kakve sumnje u namještanje ankete, istu smo proveli u sklopu jednog od najvećih svjetskih web servisa koji pruža usluge anketiranja, koristili smo usluge portal 99polls.com.

Anketno pitanje, u kojemu je zabilježeno preko 800 glasova glasilo je: ' Podržavate li smjenu Uprave KK Zadar?', a čak 642 glasača odabralo je odgovor 'da', njih samo 159 odabralo je odgovor 'ne', što bi u prijevodu značilo da 80% simpatizera i(li) navijača KK Zadar - ne podržava ovakav rad Uprave najdražeg nam kluba i želi smjenu iste!

Podsjetimo, vodstvo KK Zadar u posljednje vrijeme prolazi kroz tešku krizu, osim one financijske, prolaze i kroz krizu povjerenja od strane svojih navijača.

Najprije se direktor kluba, Zdenko Mičić našao usred skandala oko 'besplatnih' ulaznica koje su podijeljene učenicima, a kasnije i naplaćene školi, o čemu je javno svjedočio ravnatelj Gimnazije Franje Petrića, Zdravko Ćurko.

Zatim je uslijedio slučaj Prostran, a epilog cijele priče bio je taj da je ovaj talentirani razigravač iz Zadra pušten bez odštete.

Uslijedilo je Prvenstvo Hrvatske čiji se ishod također zna. Uprava kluba lani je preplatila pojedine igrače, a rezultata nije bilo.

Dugovi od lani još uvijek nisu podmireni. Direktor kluba još jednom se našao usred priče u kojoj je lani tvrdio jedno, a godinu dana kasnije, o istome je pričao suprotno (slučaj 'Strateška radionica').

Konačan fijasko ove Uprave je loš rad s mladim igračima i širenje nepotizma. Nakon odlaska Prostana, radi lošeg rada i zanemarivanja, u Zagreb je otišao i Dominika Mavru, čiji je otac demantirao Joška Pulju, šefa omladinskog pogona, kazavši kako njegov sin nikad nije bio 'Projekt Kluba', već suprotno. Da stvar bude gora, Mavra je samo jedan od nezadovoljnih mladih juniora, pa odlazak nekog drugo uopće ne bi trebao začuditi.

Ovo su vjerojatno samo neki od razloga zašto Zadrani i oni koji navijaju za KK Zadar – ne vjeruju novoj upravi.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.