NE ZNA SE TKO PIJE, A TKO PLAĆA
Jusup: Utakmice su zatvorene, Mičić i Perović: Utakmice su otvorene
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 31.8.2010 u 15:43.
ZDNews.hr

Danijel Jusup Foto: 057info


Pripremne utakmice KK Zadar, prema riječima trenera Danijela Jusupa, zatvorene su za javnost izuzev novinara koji će moći biti prisutni na istima. No, prema riječima direktora KK Zadar, Zdenka Mičića, pripremne utakmice bit će otvorene za sve posjetitelje! Predsjednik kluba, koji se nalazi na putu u inozemstvu, kratko nam je kazao kako bi utakmice trebale biti otvorene.

Da li će pripremna utakmica s Khimikjem, koja se odigrava na Višnjiku sutra u 20 sati biti otvorena za javnost? Upitali smo danas trenera Danijela Jusupa.

- Ne, pripremne utakmice neće biti otvorene za javnost i nemam potrebu objašnjavati zbog čega će biti zatvorene. U dvoranu će moći samo 'sedma sila' – kratko će Jusup, koji je između ostaloga kazao kako se potpis Hrvoja Perinčića na jednogodišnji ugovor s KK Zadar može očekivati danas ili sutra.

S druge strane, pokušali smo preko direktora kluba i press službe KK Zadar doći do odgovora hoće li utakmice biti otvorene za javnost ili ne, no to nam nije pošlo za rukom.
No, direktor KK Zadar, Zdenko Mičić jučer za televiziju Vox jasno kazao kako se pripremne utakmice neće reklamirati te kako se za njih neće naplaćivati ulaz. Također je kazao kako će utakmice biti otvorene za javnost! Predsjednik kluba nam je sms porukom odgovorio kako bi utakmice 'trebale biti otvorene za javnost'.

I dok se još uvijek u KK Zadar ne zna tko pije, a tko plaća, oni koji žele, sutra mogu doći na Višnjik u 20 sati te pokušati ući u dvoranu. Bude li prema Jusupovim riječima, u dvoranu nećete moći ući ukoliko niste novinar. Ako je suditi po riječima direktora Zdenka Mičića i predsjednika Dina Perovića – ulaz će vam biti omogućen, besplatno.

Živi bili pa vidjeli!

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.