TURNIR U SPOMEN NA TOMISLAVA KNEŽEVIĆA
Pobjeda Zadra i poraz Borik Puntamike
Piše: Mario Bašić | Objavljeno 29.8.2010 u 1:18.
ZDNews.hr

Ante Smolić bio je danas najbolji Zadranin Foto: 057info


Od 28. do 29. kolovoza u Jazinama se igra 6. međunarodni juniorski turnir u spomen tragično preminulog košarka Zadra Tomislava Kneževića.

Na turniru sudjeluju momčadi Zadra, Zagreba, Union Olimpije i Borik Puntamike. U utakmicama prvog kola Olimpija je u vrlo uzbudljivoj i do kraja neizvjesnoj utakmici pobijedila Borik rezultatom 69-65.

Nakon toga Zadar je lakoćom pobijedio oslabljeni Zagreb rezultatom 120-57. Bez ponajboljih igrača, kao što su Dario Šarić (MVP nedavno završenog Europskog kadetskog prvenstva), Mario Hezonja (MVP.kadetskog prvenstva Hrvatske) koji su priključeni prvoj momčadi te bez perspektivnog centra Vukićevića, Zagreb je bio prelagan zalogaj za momčad trenera Samira Žuže koja je već u prvom poluvremenu ostvarila prednost od 30 koševa. U redovima Zadra najbolji su bili Ante Smolić sa 18, Benajmin Bučaj i Karlo Gjergja sa 14, te Roko Jurlina sa 12 postignutih koševa.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.