ALTERNATIVA HKS-OVOJ LJETNOJ LIGI?
Josip Štokić: Ljetna liga je preskup sport za amatere
Piše: H.B. | Objavljeno 13.8.2010 u 1:56.
ZDNews.hr

Josip Štokić Foto: ezadar


Sportski direktor KK Kampo Kaštelo, Josip Štokić u pismu koje nam je poslao zahvalio se svim sponzorima kluba, čestitao je Bokanjcu na zasluženom osvajanju prvenstva, te je dodao kako je amatersko natjecanje poput Ljetne lige ipak preskup sport za – amatere. Kako se šuška već neko vrijeme, nekoliko sponzora zainteresirano je za osnivanje jeftinije, alternativne lige koja bi od sljedeće godine trebala startati.

- Za početak ću samo reći da se nismo nadali da ćemo ovako daleko dogurati, ali momčad je igrala fantastično kroz cijelo prvenstvo, a pogotovo nositelji igre Kampo Kaštela Mario Pešut, koji je za mene košarkaški genije ima nevjerojatan pregled igre. Zatim Mate Anđelić koji je napravio čudesan prekret u Polači. Da ne zaboravim istaknuti još Antu Gospića, Kristijana Šamariju koji je stvarno odličan centar, tu je na kraju krajeva i iskusni kapetan ekipe Ivan Klanac koji je svojim autoritetom pomogao mnogo momčadi te ih smirivao u teškim situacijama.

Zatim želim spomenuti i to sam u razgovoru s predstavnicima drugih klubova isto čuo da su preskupi troškovi Ljetne lige, kao amaterske kosarke i mislim da bi bilo mnogo vise ekipa prijavljenih da su manji troškovi, jer ovo je stvarno previše. Ne bi uspjeli izgurati ovu ligu do kraja da nije naših sponzora. Sada koristim priliku da im se zahvalim, gospodinu Kreši Dijanu koji je uvijek uz nas već dugi niz godina, pomaže sportove u Kampo Kaštelu, zatim gospodinu Božidaru Vedriću iz Restorana Bruschetta, naravno trgovini Izbor koja nam je puno pomogla kad nam je bilo najteže, tu je i Caffe bar Lloyd koji je također uvijek uz nas sve ove godine, a upravo smo pehar koji smo osvojili stavili na policu u kafić, i tamo stoji uz druge trofeje iz raznih sportova koje su osvojili sportaši Kampo Kaštela. Da se ne zaboravim zahvaliti i drugim sponzorima, Smart shopu, konobi Tu mi je lipo, konobi Martinac, konobi Trata, konobi Stomorica, zatim gospodinu Ediu iz caffe bara No.7, caffe baru Dišpet, gospodinu Jadranku Medi Soldi (Croccante Zadar), te mnogim drugim sponzorima i ljudima koji su pomogli u financiranju ove preskupe ljetne lige

Ovom prilikom želio bih čestitati momčadi Bokanjca na zasluženo osvojenom prvom mjestu. Što reći osim vidimo se dogodine, možda u nekom drugom formatu - stoji u pismu Štokića.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.