ZADARSKI PEČAT
U20: Hrvatska pobjedom otvorila Europsko prvenstvo
Piše: 057info | Objavljeno 9.7.2010 u 1:30.
ZDNews.hr

Toni Prostran, Ivan Batur i Šime Olivari Foto: Mix


Mlada košarkaška reprezentacija Hrvatske pobjedom je otvorila Europsko prvenstvo. U utakmici 1. kola skupine D Hrvatska je bila bolja od Slovenije 72-65.

U tvrdoj i neizvjesnoj utakmici pitanje pobjednika riješeno je u posljednjoj četvrtini u kojoj su Radošević i Delaš povukli Hrvate prema pobjedi.

Delaš je upisao 13 koševa i 10 skokova. Ramljak je uz isti broj koševa (13) pet puta uspješno skočio. Radošević je postigao 12 koševa i imao 7 skokova.

Zapaženu ulogu u pobjedi Hrvatske imali su i Zadrani. Tomislav Zubčić je postigao 10 koševa (3 skoka), Šime Olivari 8 (7 skokova), a Toni Prostran (2 skoka, 5 asista) i Ivan Batur (3 skoka, 2 asista) po 7.

U drugoj utakmici naše skupine Njemačka je košem uz zvuk sirene sa zapisničkog stola bila bolja od Španjolske 63-61 te se tako djelomično revanširala Španjolcima za poraz nogometaša na Svjetskom prvenstvu.

Sutra se s početkom u 21:15 u Makarskoj sastaju Hrvatska i Njemačka. U 19 sati snage će odmjeriti Slovenija i Španjolska.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.