VRANKOVIĆ O PERIĆU SVE NAJBOLJE
Hrvoje Perić radi ozljede propušta pripreme B reprezentacije
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 15.6.2010 u 0:03.
ZDNews.hr

Hrvoje Perić Foto: Arhiva


Po završetku nesretno po Zadrane završenog Prvenstva Hrvatske, četvorica košarkaša Zadra (Bilan, Car, Perić i Stipčević) uputila su se prema Crikvenici, gdje će sljedećih desetak dana raditi pod budnim okom izbornika reprezentacije Joke Vrankovića. No, jedan od najboljih igrača Zadra ove sezone, Hrvoje Perić niti dva sata po dolasku u Crikvenicu, radi ozljede je morao napustiti reprezentativni kamp.

- Nažalost, imao sam problema s lijevom koljenom pred kraj sezone, no s tom informacijom nismo izlazili u javnost. Izbornik Joke Vranković u dogovoru s liječničkim timom reprezentacije izašao mi je u susret i oslobodio me trenutnih reprezentativnih obaveza. Nadam se da ću biti spreman za A selekciju i nadam se pozivu, no to ovisi o izborniku - kazao je Perić.

Srećom po Perića, ipak se ne radi o ozbiljnijoj ozljedi, pa bi tako nakon određenog mirovanja s Hrvojevim koljenom sve trebalo biti u najboljem redu.

Hrvatski izbornik Joke Vranković za ZadarSport je kazao sljedeće: - Hrvoje je u dresu Zadra odigrao sjajnu sezonu i radi toga sam sretan. On je s nama tu trebao biti desetak dana da malom poradi na šutu i slobodnim bacanjima, no ozljeda ga je udaljila a ovog dijela priprema B reprezentacije. Nadam se da će se Hrvoje brzo oporaviti, a za dalje ćemo još vidjeti - riječi su izbornika Vrankovića.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.