PERIĆA ŽELE MNOGI EUROPSKI KLUBOVI
"KK Zadar ima desetak dana da Periću podmiri dugovanja"
Piše: H. Bajlo | Objavljeno 11.6.2010 u 15:18.
ZDNews.hr

Hrvoje Perić Foto: ZDS (arhiva)


Nakon što su košarkaši Zadra u finalu Prvenstva Hrvatske prokockali vodstvo od 2:0, te na koncu uvjerljivo izgubili i u majstorici, u medijima se pojavila još jedna neugodna informacija za sve zadarske navijače. Kako je jučer izvijestila Slobodna Dalmacija, jedan od najboljih zadarskih igrača, Hrvoje Perić, uskoro bi mogao napustiti redove Zadra te potpisati za Albu iz Berlina, iako ga ugovor s klubom veže na još jednu godinu.

U razgovoru za ZadarSport, menadžer Hrvoja Perića, Duško Mišković kazao je kako za ovog talentiranog Dubrovčanina postoje brojne inozemne ponude, a ukoliko KK Zadar unutar desetak dana Periću ne isplati sve dugove, on će napustiti klub.

- Kao što i sami znate, o imenima klubova koji su zainteresirani za Hrvoja Perića ne možemo pričati. No, istina je kako za Hrvoja Perića postoje brojne inozemne ponude. Rekao bih čak i da postoje konkretne ponude, no pričekat ćemo još desetak dana upravu KK Zadar da mu podmire sva dugovanja prema Periću. Ukoliko unutar deset dana Hrvoju Periću ne budu podmirena sva dugovanja, on će svoju sreću potražiti negdje drugdje. Kao što sam već kazao, konkretne ponude postoje. Sada je sve na upravi Zadra – bio je jasan i nedvosmislen Mišković.

S obzirom na izrazito lošu financijsku situaciju u KK Zadar, te s obzirom na činjenicu kako su igrači KK Zadar ove godine primili svega dvije plaće, teško je za povjerovati kako će uprava kluba unutar desetak dana uspjeti Periću podmiriti sva dugovanja.

Kako se ne bi ponovio "slučaj Prostran", iskreno se nadamo kako će se u što je moguće bržem roku pronaći sredstva kako bi Perić i dalje igrao u Zadru.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.