AKCIJA OFFSIDE
Reno Sinovčić: Nisam osumnjičen ni uhićen
Piše: Jutarnji list | Objavljeno 9.6.2010 u 15:49.
ZDNews.hr

Reno Sinovčić Foto: Jutarnji list


Prema pisanju Jutarnjeg lista, Reno Sinovčić od jučer se nalazi pod kriminalističkom obradom povodom akcije Offside, ali suprutono ranije obavljenoj informaciji još nije bio na obavjesnom razgovoru.

To je potvrdio i Reno Sinovčić.

- Nisam uhićen, a da nisam niti osumnjičen potvrdili su mi iz policije, koju interesira mogu li im dati neke informacije o ovom slučaju. No, ja i dalje tvrdim da nemam nikakve spoznaje o namještanju utakmica, ali smo zbog tih stalnih optužbi i tražili da nas se i izbriše iz kladionice - rekao je Sinovčić za Večernji list.

Kako doznaje Jutarnji, Sinovčiću je jučer obavljen pretres stana te je izuzeta dokumentacija od interesa za istražitelje.

Jutarnjem je potvrđeno da se Sinovčić nalazi na popisu od 40 osoba s kojima se trebaju obaviti informativni razgovori zbog sumnji u namještanje utakmica 1. lige HNL-a.

Osim Sinovčića, pod sumnjom je i više nogometaša Zadra.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.