POLUFINALE PRVENSTVA HRVATSKE
Cedevita izjednačila, tučnjava na kraju!
Piše: 057info | Objavljeno 22.5.2010 u 20:25.
ZDNews.hr

Marko Car Foto: ZadarSport (arhiva)


KK Cedevita - KK Zadar 83-76 (12-19, 24-15, 22-17, 25-25)

U drugoj utakmici polufinalne serije doigravanja za naslov prvaka Hrvatske u košarci cedevita je u Podsusedu pobijedila Zadar 83-76.

Utakmica je riješena u samoj završnici kada je pri rezultatu 75-73 za domaćine dosuđena osobna pogreška Plaistedu na Baždariću. Zbog burne reakcije zadarska je klupa kažnjena tehničkom pogreškom. Iskusni Cedeviti strijelac Bždarić je pogodio četiri slobodna bacanja čime je odlučen pobjednik susreta.

Do kraja utakmice zabilježen je i incident. Kovačević je tijekom zadarskog napada nesportski pokušao zaustaviti Cara. Zadarski bek odlučio se razračunati s Kovačevićem na parketu, u nastaloj gužvi jedni su umirivali situaciju, drugi se naguravali i udarali. U konačnici isključen je samo Marko Car.

Zaiskrilo je tada i na dijelu tribina gdje je bio Tornado. Srećom sve se brzo stišalo.
Finalna serija igra se na dvije pobjede, tako da će ime finaliste biti poznato u utorak nakon završnog okršaja u dvorani Krešimira Ćosića.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.