DUBROVNIK, ZAVRŠNICA JUNIORSKOG PH
Roko Jurlina i Donat Milin sjajni u pobjedi Zadra!
Piše: Mario Bašić | Objavljeno 28.4.2010 u 19:12.
ZDNews.hr

Roko Jurlina Foto: Arhiva (ZDS)


Košarkaško prvenstvo Hrvatske za juniore polako se približava kraju. Od 28. travnja do 2. svibnja igra se turnir poluzavršnicei u Virju i Dubrovniku nakon kojih će se po dvije prvoplasirane momčadi iz svake grupe plasirati na završni turnir čiji će domaćin biti naknadno određen.U skupini B koja se igra u Dubrovniku sudjeluju KK Dubrovnik, KK Zadar, KK Cibona, KK Zagreb i KK Vinkovci.

U utakmici prvog kola Zadar je pobijedio domaćina, KK Dubrovnik rezultatom 78-72. Kod Zadra dojmljivu utakmicu je odigrao Roko Jurlina koji je uz 16 poena imao i 16 skokova. Još su se istakli Donat Milin sa 20 poena i Franko Šango koji je postigao 12 poena. Vrlo dobro je odigrao i Ante Smolić koji je postigao 10 koševa.

U drugoj utakmici KK Zagreb je pobjedio KK Cibona rezultatom 83-75. U prvom kolu kolu slobodna je bila momčad KK Vinkovci. U drugom kolu koje je na rasporedu 29. Travnja u 11 sati se sastaju KK Dubrovnik i KK Zagreb, a u 16 sati igraju KK Zadar i KK.Vinkovci

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.