DEVETA POBJEDA ZADRA U NIZU
Svjetlost zaleđena na -57
Piše: 057info | Objavljeno 28.4.2010 u 19:06.
ZDNews.hr

Marko Car Foto: Arhiva (ZDS)


U utakmici 9. kola A 1 Lige za prvaka košarkaši Zadra su u dvorani Krešimira Ćosića deklsirali momčad Svjetlost broda 130-73.

Bila je to utakmica u kojoj je Zadar bio dominantan tijekom cijelog suseta, a priliku za dokazivanje dobili su svi igrači domaće momčadi. Od mlađih igrača najbolje su je iskoristili Miro Bilan i posebice Pavle Marčinković.

Hrvoje Perić, Marko Car i Tomislav Ružić odigrali su utakmicu na visokoj razini te su dugotrajnim pljeskom malobrojnih navijača (250-300) nagrađeni za svoje prezentacije.

- Razlika u kvaliteti je bila očita, no od svih igrača sam tražio maksimalan pristup bez obzira na stanje na semaforu. Osjetilo se da je bila pauza u natjecanju, ja nekako više volim kada su utakmice. Tada su prisutne tenzije i lakše je raditi i ispravljati pogreške, rekao je nakon susreta trener Zadra Danije Jusup.

U sljedećem kolu, u nedjelju Zadar gostuje kod Cedevite.

- Momčad je to koja je po mom mišljenju najkvalitetnije posložena u ligi. Imaju iskustvo, širini, visinu, četvorke koje znaju pogoditi tricu, ali mi moramo gledati na sebe. Ako mi budemo pravi možemo do pobjede, rekao je Jusup.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.