NESPOSPOBNA UPRAVA
Ekskluzivno: Damir Rančić više nije igrač Zadra!
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 7.4.2010 u 14:03.
ZDNews.hr

Damir Rančić Foto: Arhiva (ZDS)


Kao što smo jučer ekskluzivno objavili, manager Damira Rančića Duško Mišković danas oko 11 sati sastao se s čelnicima KK Zadar. Epilog sastanka je dogovoreni raskid suradnje između KK Zadar i sada već bivšeg zadarskog šutera Damira Rančića koji je nakon Tonija Prostrana i Micaha Downsa i treći igrač ove sezone koji je napustio Zadar. A prema svemu sudeći nije posljednji...

- Damir Rančić više nije igrač Zadra! Potvrdio nam je to u ekskluzivnom razgovoru igračev manager Duško Mišković koji jekazao kako se Rančić s klubom razišao sporazumno.

- Danas nešto malo kasnije iza 11 sati sastao sam se s predstavnicima KK Zadar epilog cijele priče je taj da Damir Rančić više nije igrač Zadra. Na obostrano zadovoljstvo raskinuli smo ugovor i danas se Damir vraća u Split. To je sve – bio je kratak Mišković u ekskluzivnom razgovoru za ZadarSport.

Na naš upit odlazi li Damir u jedan od Španjolskih klubova, Mišković je kazao kako Rančić ima dvije ponude, Španjolsku i Grčku.

- U igri su Španjoilska i Grčka. Mislim da ćemo uskoro doznati ime njegovog novog kluba – kazao je.
O odnosu s trenerom Jusupom, Mišković je kazao:

- Njemu je zasigurno teško što odlazi iz Zadra. Istina je da njegova igra nije bila na prošlogodišnjem nivou. Teško je komentirati ima li Danijel Jusup kakav utjecaj na to s obzirom da nisam bio na treninzima i utakmicama, ali da je postojao sukob njih dvojice još otkako su surađivali u Splitu, to je istina.

Za kraj nam ostaje za vidjeti tko je sljedeći na listi igrača koji će napustiti Klub, s obzirom na to da nesposobna Uprava nije u stanju igračima osigurati ugovorom potpisane plaće.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.