JUSUP I CAR ZADOVOLJNI
VIDEO - Marko Car: Danas smo pokazali svoj karakter
Piše: H.B. | Objavljeno 30.3.2010 u 21:51.
ZDNews.hr

Mark Car Foto: ZDS (arhiva)


Nakon jedva izborene pobjede Zadra nad košarkašima Cedevite, trener Zadra Danijel Jusup i najbolji igrač susreta Marko Car pred okupljenim novinarima iznijeli su svoje viđenje današnje utakmice. Obojica su se složila kako je Zadar teško, ali zasluženo došao do pobjede.

Danijel Jusup:

Vidjeli ste i sami, utakmica je bila izuzetno teška što je bilo za očekivati, s obzirom da se radi o jednoj sjajno posloženoj momčadi. Prijetili su šutom iz unutra, iz vani, šutom ta tri, jednostavno, ta momčad ima određenu težinu, sjajno je posložena. Mi smo prvo poluvrijeme igrali loše, zavezano rekao bih, tek u drugom poluvremenu nam se malo 'odčepilo' kada smo podigli agresivnost i kada smo loptu brže prenosili u fazu napada. Tada je i Car preuzeo igru 'pick'-a i otvarao šutove drugim igračima tako da je ovo za nas izuzetno bitna pobjeda – kazao je Jusup.





Marko Car:

Bila je ovo jedna iznimno teška utakmica za nas, pogotovo nakon one utakmice u 'Brodu' za koju smo mislili da ćemo je lako dobiti. I danas smo pokazali da u gustim završnicama možemo dobivati utakmice. Ipak to pokazuje da imamo nekakav karakter i da se dižemo iz utakmice u utakmicu – kazao je Car.



Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.