GRADSKI DERBI
VIDEO - Juniori Zadra pobijedili Borik Puntamiku 64-53
Piše: Mario Bašić | Objavljeno 13.3.2010 u 1:10.
ZDNews.hr

Smolić, Banić i Milin Screenshot: Video


U posljednjem kolu juniorske lige košarkaši Zadra su u Jazinama pred 500 gledatelja po prvi puta ove sezone uspjeli savladati Borik rezultatom 64-53 (15-6, 9-12, 19-17, 21-18). Bila je to više uzbudljiva i tenzijama napeta - nego kvalitetna utakmica.

Zadar je bolje otvorio utakmicu preko Milina i Banića koji su kombinirano ubacili 13 poena od ukupno 15, pa je tako Zadar zasluženo dobio prvu četvrtinu rezultatom 15-6. U drugoj četvrtini košarkaši Zadra su uspjeli prednost podići do 24-9, ali do kraja poluvremena Borik radi seriju od 7-0 i uspijeva na odmor otići sa samo minus šest (24-18).

Treća četvrtina je protekla u igri koš na koš, a Borik nikako ne uspijeva smanjiti razliku sa poluvremena i u zadnju četvrtinu se ulazi rezultatom 43-35. Odmah na početku posljednje četvrtine Borik se u nekoliko navrata uspio približiti na minus tri (46-43) i (49-46), ali to je bilo sve što su uspjeli napraviti.

I posljednja Borikova nada nestala je kada je Marino Grabovac napravio je petu osobnu grešku.

Sve u svemu, zaslužena pobjeda Zadra kod kojeg su se istakli Banić sa 22, Smolić sa 13, Milin i Šango sa po 10 koševa te Jurlina sa 9 postignutih koševa. Kod Borika, bolji od ostalih bili su Grabovac sa 13 koševa, a Barić, Glavan i Stošić dodali su svaki po 8 koševa.




Video u HD formatu možete pogledati klikom ovdje!

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.