NYMBURK U NLB LIGI
NLB liga dobija dva mjesta u Euroligi!
Piše: Mario Bašić | Objavljeno 8.3.2010 u 22:07.
ZDNews.hr

Logotip NLB lige Logo: NLB liga


Na skupštini N.L.B. lige održanoj u Ljubljani, prema pisanju Slobodne Dalmacije doneseno je nekoliko zanimljivih odluka:

1. Najveće priznanje ligi došlo je iz sjedišta ULEB-a gdje je odlučeno da 2 predstavnika N.L.B. lige sudjeluju ove jeseni u kvalifikacijama za popunu Eurolige. Drugim riječima ne računajući Cibonu, Partizan i Olimpiju, dva najbolje plasirana kluba imat će priliku izboriti ulazak u najelitnije Europsko takmičenje.

2. Potvrđeno je sudjelovanje Češkog Nymburka u sezoni 2010/11.

3. Liga će i nadalje brojiti 14 članova, a Hrvatska će, ako zadrži prednost nad Srbijom sljedeće sezone imati četiri predstavnika, a ako pak tu prednost izgubimo, imat ćemo tri predstavnika u NLB ligi, ali i mogućnost prvokupa pozivnice što automatski opet znači - četiri kluba za Hrvatsku .

Nakon svega možemo zaključiti da je K.K. Zadar propustio veliku šansu da već ove jeseni nakon dugo godina pod svod nove dvorane dovede renomirane protivnike.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.