Zadar i Karlovac podijelili bodove
Piše: Sportnet.hr | Objavljeno 6.3.2010 u 22:15.
ZDNews.hr

Foto: Arhiva


Na stadionu Stanovi Zadar i Karlovac podijelili su bodove. Premda je Karlovac imao vodstvo sve do zadnje minute, Zadar je došao do izjednačenja iz kaznenog udarca. U utakmici sa dosta prilika do pobjede su mogli doći i jedni i drugi, međutim, na kraju je utakmica završila bez pobjednika.

Momčad Karlovca susret u Zadru započela je bez važnog igrača u sredini terena. Iako se trener Karlovac Igor Pamić, do zadnjeg trena nadao da će Ivan Lajtman moći nastupiti u današnjoj utakmici, veznjak se nije oporavio te je utakmicu odgledao s tribina zadarskog stadiona. Njegovo mjesto na terenu zauzeo je Goran Paracki . Karlovčani su odmah na početku zaprijetili. Na centaršut Pilipovića, glavom je pucao Kovačević, ali vratar Zadra Ježina bio je na pravom mjestu.

Prvu priliku domaćini su imali u 13. minuti. Nakon odlične lopte Suraća iz sredine terena Santini je pucao, ali vratar Sunara odbio je loptu u korner. Nakon kornera ponovno je pokušao Santini, ali bezuspješno. Gosti su mogli povesti u 19. minuti. Nakon kornera, glavom je pucao Paracki, na odbijenu loptu nalatio je Vukman, ali njegov udarac završava pored gola. Samo dvije minute nakon toga domaćini su bili blizu pogotku. Nakon što je Puljić uputio udarac iz daljine, Sunara je odbio loptu na koju natrčaje Santini, ali ne uspjeva pospremiti loptu u mrežu.

Vrlo razigrani Santini zadavao je dosta problema obrani Karlovca u prvih dvadesetak minuta. Ponovno se našao u prilici nakon ubačaja Suraća, ali Sunara ponovno brani. Dobru akciju odigrali su gosti u 32. minuti. Desnom stranom prošao je Barić, proigrao Jerneića koji dodaje za Pamića, a njegov udarac odlazi pored desne vratnice Ježininog gola. Minutu nakon toga ponovno velika prilika Karlovca, Pamić je proigrao Novinića, ali napadač Karlovca puca pored gola. Ivan Santini je mogao svoju dobru igru okruniti pogotkom u 36. minuti, ali njegov udarac prolazi tik pored gola Karlovca.

Nakon nekoliko propuštenih prilika, gosti su u vodstvo došli minutu prije kraja prvog poluvremena. Nakon odlične dubinske lopte Pamića, u prilici se našao Jerneić koji je rutinirano svladao istrčalog Ježinu. Bio je to "hladan tuš", kako za igrače tako i za navijače Zadra. Kako bi što prije došao do izjednačenja, trener Zebić u nastavak je krenuo s jednom izmjenom. U svlačionici je ostao Ćurjurić ,a umjesto njega na teren je istrčao Davor Piškor, pojačanje iz Zagreba.

Upravo se Piškor našao u prilici u 51. minuti, ali njegov udarac blokirala je obrana gostiju. Vrlo dobri Pamić odlično je pucao sa dvadesetak metara, ali vratar Ježina dobrom paradom uspio je loptu odbiti u korner. Domaćini su agresivnije krenuli u nastavak u želji da što prije dođu do izjednačenja. Međutim, Karlovčani su mogli doći do svog drugog gola u 69. minuti. Sa 18 metara pucao je Jerneić, ali Ježina se još jednom iskazao odličnom obranom. Najbliže pogotku Zadrani su bili u 80. minuti, ali udarac Suraća zatresao je gredu gostujućeg gola. Veznjak Zadra prešao je Kovačevića, desnom nogom uputio odličan udarac ali domaćini nisu imali sreće.

Zadrani su pokušavali izvuči goste sa svoje polovice, međutim, organizirani Karlovac nije se dao iznenaditi. Onda se ukazao ponovno vrlo dobri Ivan Santini, koji je pao u šesnaestercu Karlovca, a sudac Batinić pokazao je na bijelu točku. Upravo je Santini izveo najstrožu kaznu i pogodio za 1:1. Ivan Santini cijelu je utakmicu zadavao mnogo problema obrani Karlovca i na kraju je pogodio za vrlo važan bod Zadra.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.