Sramota: Mičić zaboravio poslati predstavnika Zadra
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 23.2.2010 u 13:18.
ZDNews.hr

Josip Bilić Foto: Javno.com


Uprava Košarkaškog kluba Zadar nikako da počne raditi svoj posao! Naime, prvi put od osamostaljenja države, KK Zadar nije imao svog predstavnika na izvlačenju parova polufinala kupa koji nosi ime legende zadarske i svjetske košarke – Krešimira Ćosića. Da su u Mičićevom uredu naprosto zaboravili ovaj događaj potvrdio je i sam Josip Bilić koji nam je kazao kako je KK Zadar poslana pozivnica za izvlačenje parova, no nitko od predstavnika Zadra nije se pojavio u Zagrebu...

Da su navodi Zadarsportovih forumaša, koji su prvi objavili tu informaciju točni, potvrdio je u razgovoru za ZadarSport Josip Bilić, povjerenik A1. lige i kupa Krešimira Ćosića.

S Bilićem smo razgovarali i o žalbi Zadra na suđenje u polufinalnoj utakmici kupa Krešimira Ćosića na kojoj je Zadar pokraden, no Bilić nije htio prejudicirati s nikakvim odlukama, već je samo kazao kako ostali organi unutar HKS-a rade svoj posao, a kada konačno sve bude gotovo, znat će se tko će i hoće li/i na kakav način odgovarati.

U javnosti se pojavila informacija kako se predstavnici KK Zadar nisu pojavili na izvlačenju parova za završnicu kupa Krešimira Ćosića, da li je to istina?

Nažalost, predstavnici KK Zadar, unatoč našem pozivu kojega smo im poslali se nisu pojavili u Zagrebu na izvlačenju parova za doigravanje Kupa Krešimira Ćosića, no što se može, bez onih kojih nema se može i mora dalje. Tako smo prionuli poslu i uz predstavnike ostalih klubova izvučeni su parovi polufinala – kazao je Josip Bilić, povjerenik A1. lige i kupa Krešimira Ćosića u razgovoru za ZadarSport.

Da li ste dobili priopćenje KK Zadar i zahtjev za izuzećem Dubravka Muhvića sa ostalih utakmica u kojima će nastupati KK Zadar?

Oni su poslali priopćenje koje je nama stiglo. S obzirom na njihova nezadovoljstva, ja sam zatražio dodatne izvještaje odgovornih osoba I sudačke komisije, dakle udruge sudaca Hrvatske da mi daju svoje viđenje suđenja. No što god da se dogodi, ništa se što se utakmice i rezultata neće mijenjati jer je utakmica kao takva registrirana.

Na naše pitanje hoće li se Dubravko Muhvić kazniti ukoliko se ustvrdi da je sudio na štetu Zadra, Bilić nije htio odgovoriti, ali niti demantirati da bi se takvo što moglo desiti.

Treba sačekati službenu procjenu i izvještaje povjerenika i predsjednika sudačke udruge te svih nadležnih tijela. Tek nakon što se ustvrdi što je i kako je bilo moći ćemo govoriti o daljnjim postupcima – za kraj će Bilić.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.