Danijelu Jusupu prijete smrću?
Piše: 057info.hr | Objavljeno 19.2.2010 u 16:37.
ZDNews.hr

Danijel Jusup Foto: Tportal.hr


Nakon utakmice polufinala Kupa Krešimira Ćosića Cibona-Zadar trener Zadra Danijel Jusup prijavio je zadarskoj policiji telefonske prijetnje nepoznate osobe koja ga je vrijeđala i uznemiravala.

Policija je za portal 057info potvrdila kako je riječ o muškoj osobi rođenoj 1961. godine, no identitet nije otkrila. Riječ je o prijetnjama koje je Jusup mogao shvatiti kao prijetnje smrću, ali nisu bile eksplicitne, rekli su nam u policiji.

Prijetnje u zadarskoj košarci, nažalost, nisu novost. I dan danas stoje grafiti u kojima se prijeti negdašnjem igraču Zadra Dejanu Ivanovu i bivšem sportskom direktoru Giuseppeu Giergi, a sam Jusup već je bio izložen javnom linču putem zidnih poruka za vrijeme svojih prethodnih mandata na klupi Zadra.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.