Bunari potopili Jazine, prilika samo odabranima
Piše: H.B. | Objavljeno 11.2.2010 u 22:42.
ZDNews.hr

Denis Mujagić i Anđelo Ivanov Foto: Ezadar.hr


U 16. kolu A2 košarkaške lige (skupina jug) izabranici Denisa Pleslića danas su slavili protiv gradskog rivala, Jazina rezultatom 89-71. Daleko najbolji u redovima 'Bunara' bio je Ivan Batur sa 30 postignutih koševa, a 14 je dodao Anđelić. U redovima Jazina najviše koševa dao je veteran Denis Mujagić, njih 23, dok je Grgurović dodao 18.

Pleslićevi izabranici dobro su krenuli u susret, pa su tako na samom startu stekli prednost od 6 koševa preko Ivana Batura. Da su Jazine danas bile totalno izgubljene pokazuje i podatak kako je samo deset minuta prije kraja susreta rezultat bio 64-39 za momčad Pet Bunara.

I dalje postoje igrači s posebnim privilegijama

Iako je pobjeda KK Pet Bunara danas bila potpuno zaslužena, još jednom se postavlja pitanje u koju se to zadarsku dicu kune uprava KK Zadar čiji igrači uglavnom sjede na klupi (to se uglavnom odnosi na momčad KK Pet Bunara), pa tako Marasović, velika uzdanica zadarske košarke u igri provodi svega nekoliko minuta.

Isto je i s Vlajićem, Ivanovom, Jurlinom i ostalima, dok je minutaža očito rezervirana za pojedince koji izlaze iz igre tek kada sami to zatraže, a ne daj Bože da bi ih trener sam izvadio iz igre. I što se onda događa? – Igrač koji uđe u igru u nekoliko minuta ostvari učinak tog istog igrača koji je na parketu proveo 30 minuta – za samo par minuta.

Za istaknuti je također kako trener Denis Pleslić već neko vrijeme uopće ne računa na mladog seniora Zadra Ivana Mikulića (nije ozlijeđen!), a iz kojega razloga, nije nam poznato. Nažalost, teško je povjerovati kako će se neke stvari uskoro promijeniti…

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.