Zadar usred Slovenije demolirao Helios Domžale - 46 razlike!
Piše: H.B. | Objavljeno 7.2.2010 u 1:54.
ZDNews.hr

Hrvoje Perić Foto: ZDS (arhiva)


Kvar na serveru...
Isprike svim čitateljima ZadarSporta radi neobjavljivanja teksta odmah po završetku utakmice Heliosa i Zadra na naslovnici portala. Naime, radi sada već uklonjenog kvara na serveru nismo bili u mogućnosti pristupiti bazi podataka te nam je bilo onemogućeno objavljivanje član(a)ka na neko vrijeme. Još jednom isprike svima!


Košarkaši Zadra zasluženo su slavili jučer u Domžalama u utakmici 20. kola NLB lige protiv Heliosa sa uvjerljivih 46 razlike (65-111)! Nedvojbeno, najbolji u redovima Zadra bio je Hrvoje Perić koji je za 25 minuta provedenih na parketu postigao 19 koševa (uz 7 skokova te 4 asistencije). Stopostotan je Perić bio i u šutu za tri (3/3)! Odlično su odigrali i obojica zadarskih razigravača. Rok Stipčević je za 24 minute provedene u igri postigao 12 koševa (3/4 za tri) uz 6 asistencija. Vedran Morović za 22 minute provedene u igri postigao je 17 koševa (4/4 za tri!).

Zadrani su utakmicu otvorili furiozno te su nakon prvih 10 minuta imali prednost od 11 koševa. Do poluvremena prednost je još više porasla, pa su tako igrači Danijela Jusupa nakon odigranih 20 minuta imali ogromnu prednost od čak 25 koševa!

U revijalnom tonu su Zadrani nastavili i u drugom poluvremenu. U trećoj četvrtini ostvarili su 11 koševa više, a u posljednjoj 10. Iako su Zadrani u jednom trenutku imali prednost veću i od 50 koševa, točnije, 54 koša (52-106), domaći su ipak uspjeli smanjiti prednost na 46 koševa.

Igrali svi - i upisali se u strijelce!

Za pohvalu je i podatak kako je zadarski strateg svim igračima dao šansu, a oni su mu se odužili na najbolji mogući način – upisavši se u strijelce, svi!

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.