Zadar poražen u Vršcu od Hemofarma 67-58
Piše: H.B. | Objavljeno 27.1.2010 u 21:02.
ZDNews.hr

Tomislav Ružić Foto: ZadarSport (arhiva)


Košarkaši Zadra poraženi su večeras u Vršcu od Hemofarma u zaostalom 8. kolu NLB lige rezultatom 67-58. Najbolji igrač domaće momčadi bio je Stevenson sa 10 postignutih koševa. 10 koševa dodali su Katić i Mačvan. U redovima Zadra najbolji je bio kapetan Tomislav Ružić s double-double učinkom - 10 postignutih koševa i 13 skokova. I Vladimer Boisa imao je double-duble učinak, postigao je 10 koševa iuhvatio 10 lopti. Hrvoje Perić postigao je 12 koševa uz 4 skoka.

Iako je prva četvrtina završila izjednačenim rezultatom, 17-17, nemoguće je ne spomenuti kako su domaći košarkaši uspjeli promašiti čak 6 trica (0/6 šut za tri!). U drugoj četvrtini Zadrani su uspjeli donekle iskontrolirati rezultat.

Izabranici Danijela Juspa držali su se u susretu tijekom svih 40 minuta igrajući varijacije zonske obrane, no na kraju je ipak presudio loš šut za tri, a nemoguće je ne istaknuti kako je šut Zadra za tri na kraju utakmice bio 8-29.

Još jednom bez prilike mladima

Ni u današnjoj utakmici mladi igrači Zadra, u koje se kune zadarska uprava - nisu dobili svoju priliku, pa su tako na klupi 'zaspali' Marčinković, Bilan i Škifić, dok su Batur i Šarlija vjerojatno preko Netcastinga, uz kokice promatrali susret Hemofarma i Zadra...

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.