Loše, loše... Zadar poražen u Pioniru 86-74
Piše: ZDS | Objavljeno 23.1.2010 u 22:37.
ZDNews.hr

Rok Stipčević Foto: Arhiva (ZDS)


Košarkaši Zadra poraženi su danas u 18. kolu NLB lige od Partizana rezultatom 86-74. Najbolji u momčadi Zadra bio je Rok Stipčević sa 16 postignutih koševa, isto toliko dodao je i Damir Rančić dok je kapetan, Tomislav Ružić postigao 15 koševa.

Zadrani su u prvoj četvritini primili čak 27 koševa, a dali samo 15, te se do kraja utakmice nisu uspjeli othrvati, a rezultatska razlika u korist domaće samo je rasla. U jednom trenutku Zadrani su došlo do samo 6 koševa zaostatka (27-21), no to je bilo najbliže približavanje Zadra danas boljem i kvalitetnijem Partizanu.

Do kraja susreta Zadrani su uspjeli smanjiti na -12, pa je konačan rezultat bio 86-74 za domaće.

Bez prilike za Marčinkovića i Bilana

Za istaknuti je također kako u igru danas nisu ulazili Pavle Marčinković i Miro Bilan dok su Marino Šarlija (ozljeda leđa) i Ivan Batur ostali u Zadru.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.