Grdović: Mičić laže, nije bio problem u financijama
Piše: Slobodna Dalmacija (Dražen Žura) | Objavljeno 23.1.2010 u 9:51.
ZDNews.hr

Pino Grdović Foto: delo.si


Josip Grdović je odmah nakon odlaska Zmagoslava Sagadina bio prvi „pick“ uprave Zadra, trener koji je trebao preuzeti momčad. Svi pregovori išli su u tom smjeru, da bi direktor Zdenko Mičić, prvi operativac u Jazinama, javno obznanio kako se s Grdovićem nisu mogli dogovoriti oko financijskih uvjeta.

- Nije istina! Onoga trenutka kada su krenuli razgovori, odmah smo počeli govoriti oko toga da završim ovu sezonu i budem tu još najmanje dvije. Jer je zajednička želja bila da Zadar konačno počne raditi s mladima i proizvoditi igrače. Došlo je do dogovora, fiksirana je cijena moje plaće. Oni su mi nudili pet tisuća eura, nisam pristao i rekao sam im da malo podignu, dok ću ja još više smanjiti. Našli smo se i fiksirali iznos do kraja sezone – veli Grdović.

Gdje je zapelo?

- U srijedu smo se trebali naći u 11 sati, a Mičić je trebao na taj sastanak donijeti klupske prijedloge za one dvije sezone nakon što završi ova. Nije mi se javio ni do 16 sati, a onda je nazvao i rekao da se ne možemo dogovoriti za te dvije sezone, nego da dogovor vrijedi do kraja ove. Iste sekunde kazao sam da to nije stvar za razgovor telefonom. Pozor, nismo ni jednom riječju spominjali financijske uvjete za te dvije sezone, pa je potpuno prozirno to što Mičić kaže da je odluka o novom treneru i posljedica financijskih limita.

Još jednom uhvaćen u laži - Zdenko MičićJe li istina da ste rekli kako ne bi ste vodili utakmice protiv Partizana i Hemofarma, nego tek onu s Cibonom?

- Jednostavno, nije istina da sam rekao da ću odbiti putovanje u Beograd i Vršac, jer sam Mičića prethodno zamolio da na zakazani sastanak, na koji nije došao, donese i tri DVD zapisa kako bih se upoznao sa suparnicima. Meni se stalno nešto imputira. Držim da klub ima pravo odabirati trenere, igrače, ali treba biti iskren, korektan. Ja sam bio, i s te strane savjest mi je čista, i nisam za sobom zalupio vrata moga kluba – zaključio je Grdović.

Josip Vranković, koji se spominjao kao jedan od kandidata demantirao je Mičića rekavši pritom da je laž da se nisu dogovorili oko nekih njegovih zahtjeva.

- Nismo se mogli dogovoriti kad nismo ni razgovarali, jedino je bilo rečeno da se možemo naći na pola puta između Splita i Zadra. Ali, do sastanka nikad nije došlo – tvrdi Vranković.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.