Jupe za ZadarSport: Ivan Barančić je moj pomoćnik
Piše: H.B. | Objavljeno 21.1.2010 u 23:56.
ZDNews.hr

Danijel Jusup i Ivan Barančić Foto (montaža): Zadarski List, ZDS (arhiva)


Košarkaši Zadra odradili su popodne prvi trening pod vodstvom novog trenera – Danijela Jusupa. Nakon treninga kratko smo porazgovarali s Jusupom koji je u razgovoru za ZadarSport kazao kako je odabrao svog prvog pomoćnika – Ivana Barančića, dok je Tiho Bujan, što se seniorske momčadi Zadra tiče – otpao. Dodao je još Jupe i kako su igrači određenom dozom grča, no kazao je kako vjeurje da će se to razriješiti vrlo brzo.

- Istina je da sam odlučio tko će biti moj pomoćnik, a to je kao što već vjerojatno znate Ivan Barančić. Što se tiče Tihe Bujana, mislim da je on trenutno 'prazan' radi svih zbivanja u i oko kluba, tako da sam se u ovom trenutku, eto, odlučio da mi pomoćnik bude Ivan Barančić, a i što se tiče ostalih stvari, kako bi smo smanjili veliku potrošnju, mislim da je to dobro rješenje i uvjeren sam da ćemo dobro funkcionirati –kazao nam je novi trener Zadra.

Odradili ste poslijepodne prvi trening sa svojim igračima, kakvi su vaši prvi utisci?

- Pa sigurno je da se ja nadam da će sve uskoro biti u najboljem redu. Moram naglasiti da se vidi jedna doza grča koja je prisutna kod igrača, no uvjerenja sam kako će se sve ubrzo stabilizirati. Ujutro putujemo za Beograd gdje ćemo odraditi još jedan trening i kao uvijek – nadam se najboljem – kazao je za ZadarSport novi strateg Zadra Danijel Jusup.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.