Danijel Jusup trener Zadra, odlaze li Rančić i Perić?
Piše: H. Bajlo | Objavljeno 20.1.2010 u 23:19.
ZDNews.hr

Danijel Jusup i Tiho Bujan Foto: 057info


Prema informacijama koje su se pojavile danas oko 19 sati, a koje su se kasnije pokazale točnima, novi-stari trener KK Zadar je Danijel Jusup, dojučerašnji trener KK Široki. Naime, danas s početkom u 18 sati i 30 minuta održana je izvanredna sjednica KK Zadar na kojoj je sam Jusup još jednom izabran za trenera Zadra.

Iako je sve upućivalo na to kako će nasljednik Zmage Sagadina postati Pino Grdović, to se nije dogodilo, već je na inicijativu čelnih ljudi kluba izabran Jusup – jednoglasno!

Odlazak dvojice igrača?

Također, svima je dobro poznato kako Jusup ima nerazriješene odnose s Hrvojem Perićem i Damirom Rančićem s kojima je imao prilike surađivati u Splitu, pa valja vidjeti kako će cijela priča završiti, neki već spominju odlazak dvojice igrača! Nadajmo se kako će ipak prevladati razum, a neke stare ratne sjekire – biti konačno zakopane – ako ništa, radi dobrobiti KK Zadar.

>>> Jusup o Rančiću i Periću 2005.: "Oni su bolesno tkivo koje treba odstraniti, Rančić se pokazao kao najveći problem, on generira loše ozračje u svlačionici"

Predstavljanje Danijela Jusupa zakazano je za četvrtak s početkom u 12 sati na Višnjiku.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.