Toni Celent iz BK Zadar državni prvak!
Piše: ZadarSport | Objavljeno 19.1.2010 u 1:03.
ZDNews.hr

S lijeva na desno: Jakovčev,Celent,Petani,Jurić Foto: BK Zadar


U nedjelju 17.01. u Puli je održano Državno prvenstvo u ciklokrosu na kojem je nastupilo 5 vozača Biciklističkog kluba Zadar a to su Dominik Petani,Toni Celent,Marin Jakovčev i Karlo Jurić u kategoriji U15, te Ivan Gobin u kategoriji veterana A.

Naslov državnog prvaka u kategoriji do 15 godina osvojio je Toni Celent dok je Dominik Petani izvanrednom borbenošću nakon što mu se probušila guma sredinom utrke uspio stići do bronce. Jakovčev i Jurić zauzeli su 7 i 8 mjesto u konkurenciji 26 vozača iz 7 hrvatskih klubova.

U kategoriji veterana A (30-40god.) Ivan Gobin je u svom prvom nastupu za Bk Zadar također osvojio brončano odličje te dokazao da kao triatlonac može ravnopravno nastupati i na biciklističkim natjecanjima.

Ciklokros u Puli bio je uvodna utrka u sezonu 2010. u kojoj će vozači Biciklističkog kluba Zadar nastupiti na oko 25 utrka širom Hrvatske te vjerujemo svom gradu i klubu donijetu još niz ovakvih uspjeha.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.