Zmago Sagadin više nije trener Zadra!
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 17.1.2010 u 14:04.
ZDNews.hr

Zmago Sagadin - bivši trener Zadra Foto: ZadarSport (arhiva)


Nakon još jednog u nizu poraza na gostujućim parketima, točnije – nakon poraza od Cedevite, na sinoćnjoj izvanrednoj sjednici Upravnog Odbora KK Zadar donesena je odluka o smjeni Zmage Sagadina! Ovu informaciju potvrdila nam je i glasnogovornica KK Zadar Slavica Vulin koja je u razgovoru za ZadarSport kazala kako se klub sporazumno razišao sa slovenskim trenerom Zmagom Sagadinom.

- Istina je da se KK Zadar sporazumno razišao sa Zmagom Sagadinom i to je jedina informacija koju mogu kazati u ovom trenutku – kazala nam je Vulin, a na naš upit da li je Pino Grdović jedan od kandidata za prvog trenera, Vulin je kazala kako KK Zadar razgovara sa nekoliko trenera. No, nije demantirala informaciju kako su Dražen Anzulović i Pino Grdović treneri s kojim se razgovara.

- U ovom trenutku vrše se razgovori s kandidatima za prvog trenera, pa nije moguće iznositi nikakva konkretna imena. Ne želimo špekulirati, već ćemo pričekati da se izabere trener. Pino Grdović također je trener, a naglasila sam da razgovaramo s trenerima – kazala je Vulin za ZadarSport.

Tko će postati novi trener Zadra – doznat ćemo uskoro, poručuju iz KK Zadar.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.