VIDEO - Sagadin: "Batur će sutra dobiti priliku"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 8.1.2010 u 13:10.
ZDNews.hr

Zmago Sagadin Foto & Video: ZadarSport.com


Košarkaše Zadra sutra očekuje utakmica 15. kola NLB lige u kojoj će izabranici Zmage Sagadina odmjeriti snage s KK Kragujevac. Zadrani su u drugom kolu iznenađujuće izgubili u Kragujevcu, te će sutra imati odličnu šansu za revanširanjem. Evo što je trener Zadra Zmago Sagadin kazao u najavi utakmice: (VIŠE U VIDEO PRILOGU!)

- Kao što vidite, Radnički je već u dvorani, znači došli su dva dana ranije što nije baš uobičajeno i sigurno ne s namjerom da se predaju unaprijed. Nema nikakvog razloga da ih podcijenimo, taj Radnički je dobio već dvije utakmice na gostovanjima, Hemofarm u Vršcu te Crvenu Zvezdu u Beogradu i igraju dobro, hrabro i rasterećeno. Znači, nema govora o nikakvom podcjenjivanju , a s druge strane nema nikakvog razloga za strah, da ih se bojimo. Jasno, mi smo jači tim, igramo kod kuće i imamo dva dana za pripremu, znači jučer i danas – dva dana. Pripremit ćemo se i sutra ćemo napraviti posao kako to doliči. Na nama je da po što kraćem putu dođemo do nova dva boda i po mogućnosti damo šansu nekome od mlađih igrača, prije strpljivo Baturu koji strpljivo čeka, trenira i radi i ja mislim da će sutra pokazati da već može igrati na ovom nivou. Radnički ima visinu i imaju iskusne igrače, Pantiča i Vuksanovića koji su odigrali već po raznim srpskim klubovima i inozemstvu, a imaju i solidnu vanjsku liniju s dva Rusa – kazao je Sagadin u uvodu utakmice.



Šuter Zadra, Damir Rančić kazao je sljedeće:

- Očekuje nas ekipa koja je iznenađenje ovog dijela prvenstva, ne znam da li se je netko nadao da će imati 6 pobjeda. Pošto su nas pobijedili u Kragujevcu u drugom kolu mi imamo jedan motiv više sada da im to vratimo. Sigurno je da nismo zaboravili taj poraz koji nas je dosta zabolio i sutra očekujem da se revanširamo na najbolji mogući način i da pružimo jednu dobru partiju. Nadam se da će doći i nešto publike tako da i njih zadovoljimo – kazao je Rančić za kraj.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.