Ružić: Bio sam maksimalno koncentriran pri šutu za pobjedu
Piše: H.B. | Objavljeno 19.12.2009 u 19:41.
ZDNews.hr

Tomislav Ružić Foto: ZadarSport (arhiva)


Tomislav Ružić od početka sezone do danas uvjerljivo je najbolji igrač Zadra, reći će to mnogi košarkaški stručnjaci, navijači i novinari. Da je to istina Ružić je danas još jednom dokazao! Pogodivši tricu za pobjedu prekinuo je post Zadra koji je trajao nevjerojatnih i frustrirajućih za igrače i navijače – 11 mjeseci!

- Napokon se i nama dogodila ta gostujuća pobjeda. Toliko smo je dugo čekali! Dogodila se protiv jako dobre momčadi koju nije lako pobijediti uopće, a pogotovo na njihovom parketu. Danas smo odigrali dobro i mislim da smo zasluženo slavili.

Zadovoljan je Ružić svojom igrom, a kako i ne bi bio kada je cijelu utakmicu odigrao na visokoj razini, muški, te pogodio tricu za pobjedu!

- Naravno da sam zadovoljan svojom igrom, ipak je to bilo na kraju i šut za pobjedu, mi smo imali priliku za obraniti se i obranili smo se. Kada sam vidio da mi Rančić dodaje loptu bio sam maksimalno koncentriran na boku, primio sam loptu i opalio, ona je hvala Bogu ušla i to je bilo to! Presretan sam radi pobjede i nadam se da ćemo i dalje nastaviti pobjeđivati – kazao je junak današnje pobjede nad Zagrebom i kapetan Zadra Tomislav Ružić u razgovoru za ZadarSport nakon pobjede.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.