Hrvoje Perić: Realno bi bilo da Downs pobijedi u zakucavanju!
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 17.12.2009 u 17:59.
ZDNews.hr


Iako lani iz samo HKS-u poznatih razloga nije sudjelovao na All Star utakmici, Hrvoju Periću je, kako kaže, drago što su ga se sjetili ove godine. Kazao je i kako će se okušati u All Star zakucavanju, no siguran je da u tom dijelu pobjeđuje Downs - ukoliko ne promaši!

- Drago mi je što sam ove godine pozvan na All Star utakmicu. Ne znam tko je taj koji odabire igrače koji će nastupiti na All Star utakmici, ali moram kazati da žalim radi toga što Rančić i Ružić neće biti s nama tamo jer smatram da su to zaslužili. Obojica ove sezone igraju bolje od mene. Znam samo da sam obaviješten da sam pozvan i ukoliko me zdravlje bude u služilo idem tamo – kratko će Perić.

Opće je poznata stvar kako je najbolji zakucavač u redovima Zadra Amerikanac Micah Downs. S time se slaže i Hrvoje Perić koji će se također okušati u zakucavanju.

- Zakucavanje, ha-ha, pa tu pobjeđuje Downs ukoliko ne promaši, jer odraz koji on ima je nešto stvarno posebno i momak zna zakucavati. Realno bi bilo da on pobjedi u tom dijelu natjecanja, ukoliko ne promaši, a što se ostaloga tiče, utakmica je revijalna pa rezultat ionako neće biti bitan – kazao je Hrvoje Perić za kraj.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.