Prekipjelo im: Navijači žele odlazak Uprave i Zmage Sagadina
Piše: H.B. | Objavljeno 8.12.2009 u 22:53.
ZDNews.hr

"Uprava odlazi" Foto: Flickr.com


Košarkaši Zadra još jednom se, nažalost – kući vračaju pognutih glava. Nakon poraza od Hapoela iz Jeruzalema, održana je press konferencija za novinare na kojoj su treneri obje momčadi i kapetan Zadra Tomislav Ružić dali svoje viđenje današnje utakmice.

- Čestitam domaćoj momčdi i treneru Goodesu na pobjedi – započeo je trener Zadra Zmago Sagadin te nastavio: - Oni su svoj posao odradili mnogo bolje nego mi. Odigrali smo jako lošu drugu četvrtinu gdje smo domaćinu dopustili da se razmašu. Igrali smo vrlo dobro tri četvrtine utakmice, s jednom lošom, što je na kraju i napravilo nedohvatljivu razliku. Bila je ovo vrlo važna utakmica i sad Hapoel ima dobru prednost, ali kada budemo igrali revanš u Zadru, to će biti potpuno druga priča. Velika je razlika i bit će je teško dostići, ali dat ćemo sve od sebe da u tome uspijemo – kazao je trener Zadra Zmago Sagadin nakon neugodnog poraza svoje momčadi od jerualemskog Hapoela u 3. kolu Eurokupa.

Tomislav Ružić, kapetan Zadra:

-Znali smo da je Hapoel vrlo dobra momčad, sa puno dobrih osobina i sigurno je da je vrlo teško pobijediti ih u Jeruzalemu. Nismo igrali dobru obranu u prvom poluvremenu i to su oni iskoristili na najbolji mogući način. Nakon toga bilo je vrlo teško hvatati rezultat – kazao je kapetan Zadra Tomislav Ružić za kraj.

Navijači traže odlazak uprave i Zmage Sagaina

Što se navijača tiče, oni su duboko razočarani još jednim, novim porazom svog najmilijeg kluba. Komentari koji su ostavljeni na našem forumu, na forumu i ispod članaka ostalih zadarskih medija govore i više nego dovoljno za sebe. Donosimo vam neke od komentara:

lazialzd:
Zmago je*** tebe i tvoju obranu SRAMOTA primit ćemo 300 koševa u zadnje 3 utakmice
ZMAGO ODLAZI

zuhra:
E da Zmago zna što je zonska obrana ili mozda misli da je zabranjena.Ovo je negledljivo,a Zmago kao stručnjak zaobranu ništa nije poduzeo.

vechiaultra:
Klub bez krvi, bez znanja, bez ponosa, bez rezultata..

Uništili ste nam snove, osramotili nas, ajte lipo svi ća, tj nemojte se ni vraćati iz Izraela!

Samo da je glumiti u gradu, folirat se u Maraschina, po Cinestaru i ostalim fancy mjestima.

Mater vam vašu, vama i njima i njemu..

Uprava ODLAZI! Zmago ODLAZI! Igrače kazniti, ako nisu dobili plaću ni ne dat im je za kaznu!!!
Živia Zadar sa 4 dobra igrača i 1 polovnim sa klupe. To je naš zadar,jebeš ove spike sa 10 jednakih, a nit jednim pravim. Ma vi ste pič..ke a ne igrači.

frenja:
Da nam bar ovi pizduni od uprave za svetu lucu podare novog trenera.Svako drugo odugovlačenje vodi u ponor iz kojeg nećemo brzo izaći

gion:
Meni smeta činjenica da nakon poluvremena protiv Hapoela,Budućnosti,Radničkog itd,itd.....izgledamo poraženi i bez nade u pobjedu.
Sve ostalo se da ispraviti,ali ovo teško,dok traje sezona.
Morale bi se dogoditi 2-3 gostujuće pobjede u Srbiji,ali to je već znanstvena fantastika.

diego:
ma ljudi moji nema sanse da mi prodemo dalje pa sto vam je?ovako tuzniji i losiji zadar nisam vidija odavno...mi doma gubimo od hapoela to je sigurno...

ZMAGO ODLAZI,BUJAN TRENER...pa sto bude bar je zadranin,zadar zadranima...

edukacija:
Dobro je što plačete ? odlično smo prošli.Trebalo je završiti -40.Sagadin treba ostati do kraja,jer on ništa nije kriv.Treba potirati one debile koji su makli Pina.Di su sada 4 Asa?Di su sada oni koji su putovali po Europi i doveli Sagadina?Di su oni koji su koji su od velikog Zadra napravili Borik?Najteže je Pinu jer su mu debili uništili ono što su on i njegova generacija stvarali godinama.KK Zadar se treba resetirati i vratiti u poziciju 2004/2005.To znači Boričane vratiti u Borik i dovesti trenera koji je jedini osvojio dvostruku krunu.

Cedric Gumm:
triba dovesti jako telo i čekati da prostran dobije 10 kila...onda će biti bolje
galis:
pa lipo vam je Zmago reka,da če prava forma biti u drugom ili trečem misecu.
a lipo je reka da če mladi puno igrati-igraju šest sati svaki dan na treningu.
Slovenija više nema košarkarskog izbornika,pa bi moga zmagec to preuzeti i odvesti nas u ligu sa irskom,danskom i lihtenštajnom

Ostale komentare možete pročitati na našem forumu.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.