Moroviću istekao ugovor, a o produljenju se nije razgovaralo!?
Piše: H.B. | Objavljeno 3.12.2009 u 15:15.
ZDNews.hr

Vedran Morovič Foto: ZDS (arhiva)


Prije nešto više od mjesec dana, nakon što smo objavili informaciju kako Toni Prostran (radi operacije meniskusa koljena) neće trenirati s prvom momčadi do veljače 2010. godine, Zmago Sagadin, trener prve momčadi Zadra odlučio je Zadru priključiti novog igrača – Vedrana Morovića s kojim je imao prilike surađivati jednu polusezonu u Uonion Olimpiji.

Morović je, kako je i sam kazao na pressici na dan potpisa, ugovor s KK Zadar potpisao 30. listopada 2009. – na mjesec dana. Danas, tri dana nakon što mu je istekao ugovor, iz KK Zadar, na naš upit hoće li Moroviću biti produljen ugovor – odgovorili su kako to još nisu odlučili iako je trener Zmago Sagadin kazao kako je s Morovićem sve dogovoreno, što se njega tiče!

- Istina je kako Vedranu ovih dana ističe ugovor. Čelni ljudi kluba će sjesti s Vedranom te će se onda odlučiti što i kako dalje - kazala je glasnogovornica kluba, Slavica Vulin u razgovoru za ZadarSport.

Na naš upit može li se očekivati produljenje ugovora zadarskom razigravaču, što bi trebao biti logičan slijed, Vulin je kazala kako to još uvijek nije sigurno. – Ne mogu sa sigurnošću kazati hoće li KK Zadar lii neće produljiti ugovor s Vedranom Morovićem, klub još uvijek nije odlučio o tome - za kraj će Vulin.

Trener Zadra Zmago Sagadin u razgovoru za ZadarSport kazao kako su mu usluge Morovića itekako potrebne,dodao je i kako je s Morovićem sjeo i sve praktički dogovorio, te je kazao kako se nada da će klub s igračem produžiti ugovor na najmanje dva mjeseca.

- Nama su usluge Vedrana Morovića itekako potrebne, s obzirom da u sastavu već neko vrijeme nema Tonija Prostrana, a neće ga vjerojatno biti još dva mjeseca. Vedranu ćemo, nadam se, produljiti ugovor na još dva mjeseca jer nam je potreban s obzirom da se Stipčević nalazi usamljen na 'jedinici'. Ja sam razgovarao s Vedranom i mi smo se načelno dogovorili, no na ljudima iz kluba je to zgotove – kazao je za kraj Sagadin.

Iako je u KK Zadar uobičajena praksa da velika većina onih koji bi trebali raditi svoj posao (za koji su masno plaćeni) – to ne rade (dovoljno dobro ili dovoljno brzo), nadamo se kako će ovaj put netko s Morovićem (nakon tri dana zakađnjenja) sjesti za stol te dogovoriti daljnju suradnju.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.