Zmago uoči utakmice: "Moramo pobijediti Bosnu"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 27.11.2009 u 22:49.
ZDNews.hr

Zmago Sagadin Foto: ZDS (arhiva)


Car: Respektiramo Bosnu

Najbolji igrač Zadra u utakmici 1. kola Eurokupa između Zadra i Arisa, Marko Car na današnjoj pressici, u najavi utakmice, kazao je kako se Bosna mora respektirati. Kazao je također kako se svaki protivnik, pa i Bosna - mora ozbiljno shvatiti.

- Bosna je momčad koja rezultatski možda nije u najboljoj poziciji, ali svakako su momčad koja zaslužuje naš respekt i treba ih ozbiljno shvatiti. Pripremit ćemo se za tu utakmicu kao i za svaku drugu te ćemo ih shvatiti maksimalno ozbiljno i kroz tu utakmicu trebamo uigrati neke varijante koje će nam pomoći u nastavku natjecanja - za kraj će Car.
Košarkaše Zadra u subotu očekuje utakmica 10. kola NLB lige u kojoj će Sagadinovi izabranici ugostiti Bosnu. Zadar kao apsolutni favorit utakmicu mora pobijediti ukoliko barem malo žele produljiti 'mir u kući'. Na samom uvodu, Sagadin je kazao kako se utakmica protiv Bosne mora pobijediti, kazao je također kako bi svoje minute na parketu (vjerojatno je mislio na nešto više od dvije do tri minute) konačno trebali dobiti Marino Šarlija i Ivan Batur.

- U subotu s početkom u 19 sati igramo utakmicu s Bosnom i to je momčad koju trebamo pobijediti, naravno, to nije momčad koju treba podcijeniti jer ni mi nismo toliko jaki da možemo nekoga podcjenjivati . S druge strane, Bosna se u posljednje vrijeme pojačala na razigravačkoj poziciji, a doveli su i novog šutera. Oni žele nekoga iznenaditi, no mi ne možemo i ne smijemo dozvoliti da iznenade nas, pa se tako i pripremamo za sutrašnju utakmicu kao za svaku do sada. Trebamo napraviti sve što je moguće da što lakše dođemo do novih bodova. Bosna će negdje tražiti spasonosne bodove jer se, objektivno, oni bore za niske pozicije i tražit će to iznenađenje.

'Batur i Šarlija bi trebali dobiti veću minutažu'

- U našim redovima je stanje mobilno, treniramo punom parom i u ovom trenutku nemamo nekih posebnih zdravstvenih problema. Jutros je Downs bio pošteđen radi problema s gležnjem, to je stara ozljeda koju on svako malo obnovi, no nije toliko velika da on ne bi mogao igrati, no u ovom trenutku ne djeluje najbolje. Morovića pokušavamo vratiti, no još uvijek ne ide, teško grabi loptu tako da još uvijek nije spreman za igru, tako da ga vjerojatno nećemo niti prijaviti u sastav. Više-manje sastav će ostati isti kao protiv Arisa, s time da se u sastav vraćaju Šarlija i Batur koji bi trebali dobiti više minuta – kazao je za kraj Sagadin u najavi utakmice 10. kola NLB lige.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.