"Čudi me što me nitko nije zvao radi nasukavanja Marka Pola"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 22.11.2009 u 14:55.
ZDNews.hr

Reno Sinovčić Foto: ZDS (arhiva)


Nakon što su se u medijima još jednom pojavile informacije o navodnom namještanju utakmice NK Zadar, konkretnije, nakon što je Njemačko državno odvjetništvo objavilo informaciju kako je utakmica Zadra i Hakduka navodno namještena, (utakmica je odigrana 26. travnja ove godine te je završila 0:3 za Hajduk), vanjski stručni suradnik NK Zadar, Reno Sinovčić u razgovoru za ZadarSport kazao je kako niti jedna utakmica Zadra nikad nije bila namještena. Sinovčić nam je kazao i kako je njegov životni san da se utakmice Zadra konačno uklone sa lista ponuda domaćih kladionica.

Za kraj, sarkastično nam je kazao kako ga čudi što ga nitko nije zvao radi nasukavanja broda Marko Polo ili prisilnog slijetanja kanadera u zadarski kanal.

Njemačko državno odvjetništvo objavilo je da je, između ostaloga, utakmica Zadra i Hajduka (koja je odigrana 26. travnja ove godine) navodno namještena. Kako to komentirate?

- Teško je bilo što komentirati kada se o tome apsolutno ništa ne zna. A što se utakmice Zadra i Hajduka tiče, ja i svi djelatnici NK Zadar možemo mirno spavati. Što se tiče apsolutno svih utakmica Zadra, ja znam da su one čiste kao sunce i da tu nema namještanja. Insinuacija o namještenim utakmicama ima svaki dan, a svaki put kada se dogodi neki ne daj Bože nepredviđeni rezultat, odmah se javi ulica koja sve komentira i počnu priče o namještanju.

Vaše mišljenje, zašto je uvijek Zadar najspominjanije ime kada su navodne namještaljke HNL-a u pitanju?

- Zadar je osrednja prvoligaška momčad koja zna često imati iznenađujućih rezultata, uglavnom više negativnih i onda se to povezuje s namještanjem, a prava je istina ta da smo mi momčad koja nema kičmu, a kada dolazi do nečega, onda uglavnom dolazi do teškog rasula, uglavnom kada prođemo Maslenički most.

Za kraj, Sinovčić je u razgovoru za ZadarSport kazao kako mu je životni san da se utakmice 1.HNL konačno ukinu u svim kladionicama diljem lijepe naše.

- Moj životni san je da se utakmice HNL-a, one Zadra potpuno uklone iz svih naših kladionica. Jer, nije lijepo kada moja slika iziđe u svim novinama uvijek kada je neka utakmica Zadra blokirana. Stvara se ružna slika o Zadru, sjetimo se utakmica Zadra i Cibalije, Zadra i Dinama i da ne nabrajam dalje. Ulica kroji te insinuacije i dolazi do izmišljanja i to je cijela priča. Čudi me još što me nisu zvali nasukavanja Marka Pola ili radi ovog kanadera koji je prisilno sletio u more – kazao je Reno Sinovčić u razgovoru za ZadarSport.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.