Stipčević: "Niti jedan protivnik se ne smije podcijeniti"
Piše: H.B. | Objavljeno 21.11.2009 u 14:30.
ZDNews.hr

Rok Stipčević Foto: ZDS (arhiva)


Košarkaše Zadra danas s početkom u 19 sati očekuje utakmica osmog kola NLB lige u kojoj će Sagadinovi izabranici odmjeriti snage s FMP-om. Rok Stipčević, razigravač Zadra kaže kako se FMP ne smije podcijeniti te dodaje kako će Zadrani učiniti sve da danas i FMP padne u Krešinoj dvorani.

- Srpske momčadi imaju određenu kvalitetu i preferiraju agresivnu košarku, pa tako slobodno mogu kazati kako niti jedna momčad iz Srbije nije za podcjenjivanje, tako ni FMP koji ima možda najbolju košarkašku školu na ovim prostorima. Mislim da je glavni igrač FMP-a Protić koji ima jako puno ovlasti u njihovoj igri, on je kreator igre i sve kreće od njega. Treba pripaziti i na Čovića koji često igra s Protićem u paru, tu su Cvetković i Jeremić koji je izvrstan šuter te Samardžinski i Labović na centarskim pozicijama. Sve u svemu, dat ćemo sve da danas pobijedimo. Respektiramo i poštujemo svakog protivnika, ali se nikoga ne bojimo – za kraj će Stipčević.

Utakmica Zadra i FMP-a na rasporedu je danas u dvorani Krešimira Ćosića s početkom u 19 sati.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.