Odgođena utakmica Hemofarma i Zadra
Piše: H. Bajlo | Objavljeno 16.11.2009 u 20:35.
ZDNews.hr

Rok Stipčević Foto: ZDS (arhiva)


Radi smrti patrijarha Pavla, poglavara Srpske pravoslavne crkve, koji je preminuo u nedjelju, u Srbiji su u nedjelju proglašena tri dana žalosti te su odgođeni svi javni nastupi i ostala događanja, pa su tako košarkaši Zadra, koji su na put krenuli u nedjelju informaciju o odgodi utakmice doznali tek danas u popodnevnim satima.

Iako je dan žalosti proglašen u nedjelju u večernjim satima, a samim time su, po normalnoj proceduri odgođeni svi javni događaji (uključujući i sportske manifestacije), predstavnicima kluba, te u konačnici treneru Zadra Zmagi Sagadinu i vođi puta to je javljeno tek danas u popodnevnim satima, kada je službena informacija i objavljena na web sajtu NLB lige, kazao je povjerenik NLB Lige Josip Bilić u razgovoru za ZadarSport.

- Mi smo informaciju o odgodi dvije utakmice danas u 17 sati i službeno objavili na našim web stranicama, pa su tako te dvije utakmice, uključujući i onu Hemofarma i Zadra – odgođene za neki drugi, za sada nepoznati termin – kazao je Bilić u kratkom razgovoru za ZadarSport.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.