Marčinković: "Zadar može računati na mlade igrače"
Piše: H.B. | Objavljeno 15.11.2009 u 7:01.
ZDNews.hr

Pavle Marčinković Foto: AdriaticBasket.com


Nakon pobjede nad Heliosom 97-90, košarkaši Zadra pred predstavnicima medija kazali su svoje viđenje današnje utakmice. Igrači su uglavnom mišljenja kako je Zadar zasluženo slavio, a najveće iznenađenje danas, Pavle Marčinković, kazao je kako misli da se na mlade igrače Zadra može računati i u budućnosti. Slažemo se.

Pavle Marčinković: Ja sam zadovoljan s onim što sam i kako odigrao. I ubuduće moram opravdati trenerovo povjerenje, baš kao i danas. Ne preostaje mi ništa drugo nego naporno raditi na treninzima. Mislim da s dobrim radom i mi mladi možemo dobiti svoju šansu i mislim da se na nas može računati. Važno je jedino da smo danas pobijedili i drago mi je da sam i ja dio te pobjede.

Trent Plaisted: Mislim da su gledatelji koji su danas došli u dvoranu kući otišli zadovoljni. Pobijedili smo i u dobrom ozračju idemo na Hemofarm, a što se moje osobne statistike tiče, brojke mi nisu bitne. Mislim da sam odigrao 'ok', no u konačnici je bina jedino pobjeda.

Tomislav Ružić: Znali smo da će protiv Heliosa biti teško, što je pokazalo i prvo poluvrijeme. Helios je uvijek nezgodna momčad za Zadar, igraju neku neobičnu košarku, sa puno kontakta i fizičke igre u obrani, a u napadu imaju dva vrsna šutera, Delića i Snowa, a i nisu loši ni na visokim pozicijama imaju. Morali smo pokriti njih da bi napravili neku razliku.

Vedran Morović: Utakmica je bila tvrda od početka, Helios je tvrda momčad koja igra vrlo disciplinirano, imaju tri vrsna šutera koji izvrsno pogađaju i teško ih je čuvati, ali mi smo se dobro pripremili i oni su pružili solidan otpor u tri od četiri četvrtine utakmice, dok smo mi ih u zadnjoj mi razbili na kraju. Što se moje osobne igre tiče – ja sam zadovoljan kako sam odigrao, izuzev jedne situacije gdje sam mogao bolje odigrati.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.