Sagadin: "Ako će netko odustati, to će biti klub, ne ja."
Piše: ZadarSport i AdriaticBasket.com | Objavljeno 7.11.2009 u 22:57.
ZDNews.hr

Zmago Sagadin Foto: ZDS (arhiva)


Nakon pobjede Cibone nad Zadrom u šestok kolu NLB lige, 68-65, treneri obje momčadi iznijeli su svoja viđenja današnje utakmice.

Velimir Perasović, trener Cibone: Dali smo maksimum, a iako to nije u ovom trenutku ono što bismo svi željeli, sretan sam i zadovoljan. Probleme u napadu koje smo imali tijekom cijele utakmice, nadoknadili smo izuzetnom borbenošću u obrani.

Zmago Sagadin, trener Zadra: Svaku veliku utakmicu, a to susret Cibone i Zadra uvijek jest, odluči jedna lopta. Rančićeva trica zavrtila se na obruču, Tomasova je ušla i ja čestitam Ciboni na pobjedi - kazao je Sagadin te na kraju poentirao: - U Zadru se očito nema strpljenja za odgoj mladih igrača pa nas je financijska situacija natjerala da razvijamo svoje igrače, a ne da imamo 'legiju stranaca' - kazao je Sagadin.

Na novinarski upit da li namjerava odstupiti s mjesta glavnog trenera Zadra, Sagadin je odgovorio: - Ja pošteno radim svoj posao i ne namjeravam odstupiti sa zadarske klupe. Ako će netko odustati, to će biti KK Zadar, ne ja - kazao je Sagadin na pressici.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.