Marko Banić obolio od svinjske gripe
Piše: Kosarka.hr | Objavljeno 7.11.2009 u 21:44.
ZDNews.hr


Španjolska ACB liga odgodila je utakmicu 6. kola, baskijski derbi između Lagun Ara iz San Sebastiana i Bilbaa koji se trebao igrati u nedjelju.

Razlog odgode je nova ili svinjska gripa, odnosno službena potvrda da je nekoliko igrača Bilbaa zaraženo virusom H1N1. List iz Bilbaa El Correo tvrdi da je virus ranije dijagnosticiran kod Javija Rodrígueza i Ronieja Seibutisa, a subotu od istog virusa razboljeli su se Janis Blums i hrvatski reprezentativac Marko Banić.

Pošto su četvorica igrača bolesni, a Chris Warren je ozlijeđen, Bilbao ne bi imao dovoljno igrača na raspolaganju, pa je ACB odgodio utakmicu.

Ovo nije prva odgoda utakmice u ACB ligi zbog svinjske gripe. Prvi je pandemijom pogođen Estudiantes čija je utakmica 2. kola protiv Gran Canarije bila prolongirana za nekoliko dana.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.