VIDEO - Ružić: "Ne možemo se oslanjati na šut"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 5.11.2009 u 22:46.
ZDNews.hr

Tomislav Ružić - kapetan Zadra Foto & Video: H.B.


Kapetan Zadra, Tomislav Ružić u najavi derbija šestog kola NLB lige između Cibone i Zadra kazao je kako se njegova momčad ne može oslanjati na šut, iz razloga što Zadar igra na gostujućem parketu. Također, Ružić je naglasio kako se utakmice (mislio je na utakmice u gostima) moraju pobjeđivati – obranom!

- Vidi se da Cibona dobro igra u regionalnoj ligi, dok u Euroligi ne igraju baš najbolje. Na nama je da se što bolje spremimo, ipak idemo u Zagreb. Na gostovanjima moramo utakmice pobjeđivati obranom i skokom, jer mislim da drugačije nećemo moći, tj. nećemo se morati obazirati na neke druge stvari jer ipak to nije naš teren da se možemo oslanjati na šut - kazao je kapetan Zadra u najavi utakmice s Cibonom.


Utakmica Cibone i Zadra na rasporedu je u subotu, 7. studenog s početkom u 19 sati, uz izravan prijenos na HRT plusu.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.