Toni Prostran operiran u Zagrebu: "Dobro se osjećam"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 3.11.2009 u 19:08.
ZDNews.hr

Toni Prostran Foto: ZDS (arhiva)


Mladi talentirani zadarski košarkaš te hrvatski juniorski reprezentativac, Toni Prostran danas je u Zagrebu operirao meniskus i hrskavicu desnog koljena. Operaciju je uspješno izveo dr. Miroslav Smrdelj, a službeni liječnik KK Zadar, dr. Zorislav Šušak kazao je kako je zahvat uspješno izveden te kako Prostrana u Selcu očekuje duga rehabilitacija. Prema procjenama, Prostran bi u Selcu trebao provesti dva tjedna, a nakon toga proces rehabilitacije nastavit će u Zadru.

- Dobro se osjećam, danas sam operiran i nadam se da će svi daljnji procesi proći u najboljem redu. Nakon operacije koja je prošla uspješno samo drijemam. Pozdrav svim čitateljima ZadarSporta – poručio je Prostran u sms poruci koju nam je poslao.

Prema grubim procjenama, Prostran bi s prvom momčadi trebao (ukoliko sve prođe u redu) početi trenirati početkom veljače 2010. godine.
.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.