VIDEO - Stipčević: "Igrali smo po šabloni i planu"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 2.11.2009 u 1:36.
ZDNews.hr

Rok Stipčević Video: Hrvoje Bajlo


Nakon pobjede nad Partizanom, igrači Zadra bili su poprilično raspoloženi za davanje izjava. Tomislav Ružić kazao je kako je cilj bio limitirati Partizan na manje od 70 koševa, što im je u konačnici i uspjelo, Hrvoje Perić kazao je kako je zadovoljan svojom osobnom igrom, dok Rok Stipčević ističe kako je ovo timska pobjeda. – igrali smo kao tim u obrani i napadu – kazao je Rok.

Više u video prilogu na dnu članka.

- "Cilj nam je bio da ih spustimo ispod 70 koševa, to smo uspjeli i sa čvrstom obranom svih 40 minuta smo ih limitirali na mali broj koševa. Dosta teško je bilo igrati protiv Marića koji je teži od mene i već je fizikalac, međutim, cilj je bio da im zaustavimo skok u napadu." – kazao je Ružić.

- "Velika pobjeda, uvijek je dobro dobiti Partizana jer znamo da su tri godine nedodirljivi u NLB ligi, trebala nam je ova pobjeda jer znamo što se događalo zadnjih dana, zadovoljan sam svojom igrom iako je moglo i bolje u obrani, Vesely je pravio probleme, ali glavno je da smo na kraju dobili, atmosfera je bila odlična, Tornadu svaka čast." – kazao je Perić nakon utakmice.

- "Pobijedili smo Partizan koji je Euroligaš, koji dominira ovom ligom zadnjih pet godina tako da moramo svi biti sretni i zadovoljni, naglasio bih da je ovo timska pobjeda, da smo igrali kao tim i u obrani i u napadu. Igrali smo po šabloni i planu, iz minute u minute smo stvarali igru i rezultat i vodili vodu na naš mlin." - zakljudio je Rok.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.