VIDEO - Sagadin: "Danas smo zasluženo smo slavili"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 2.11.2009 u 0:52.
ZDNews.hr


Nakon pobjede Zadra nad Partizanom u petom kolu NLB lige rezultatom, treneri obje momčadi na pressici iza utakmice su iznijeli svoja viđenja današnje utakmice.
Dule Vujošević:

- Čestitam Zadru i njegovom treneru na zasluženoj pobjedi. Mi prvo poluvrijeme nismo odigrali, bilo je nekih početničkih grešaka, a ono što je odlučilo utakmicu je agresivnost 'play-a', odnosno neagresivnost našeg 'play-a', to je napravilo neku osnovnu razliku gdje su njihovi igrači lako prenosili loptu, pošto nisu osjećali obranu, imali otvorene šuteve iz 'pick-a' i bolju koncentraciju. Primjer je to kada smo došli na četiri razlike da smo banalno izgubili loptu u napadu, dakle, nama je potrebno dosta rada da bi se vratili na neki prethodni nivo. Mislim da Zadar ima nešto slabiju i drukčiju igru nego lani, međutim, vidi se želja i agresivnost, vidi se disciplina, mislim da će imati dobru sezonu ukoliko se neka situacija sasvim smiri i stabilizira, da se ne ide impresionistički od utakmice do utakmice – riječi su Dule Vujoševića nakon poraza od Zadra.

Zmago Sagadin:

- Hvala na čestitkama, mislim da smo cijelu utakmicu odigrali hrabro i čvrsto, dobro. Bili smo pod velikim pritiskom i bilo je nervoze, bilo je imperativa i trebali smo dobiti, nije bilo lako. No, ipak smo izdržali taj pritisak i bila bi prava sportska nepravda da smo izgubili jer smo cijelu utakmicu kontrolirali. Malo smo izgubili glavu kada smo se odlijepili na 16 razlike, tu smo trebali malo usporiti, no uspjeli smo im dopustiti da se brzo vrate. Inače, kao što sam vam i rekao, Partizan je visok i snažan i tu smo imali problema, oni su u skoku bili bolji i na sreću smo to kompenzirali, ili na znanje, jer smo se dobro pripremali cijelog proteklog tjedna. Manjak u skoku smo kompenzirali s osvojenim loptama i na kraju i više nego zasluženo pobijedili – kazao je trener Zadra Zmago Sagadin nakon utakmice.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.